17 Μαΐου 2013

Η σούπερ... προγιαγιά που έκανε skydiving στα 80!

                                   Πηγή: Facebook

Η 79χρονη Κάρολιν Μέισελμπαχ (Carolyn Meiselbach) αποτελεί μια γυναίκα πρότυπο, παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς τους υπόλοιπους που γκρινιάζουμε για μικροπράγματα, πελαγώνουμε και δεν απολαμβάνουμε την ζωή μας. Η 79χρονη Αμερικανίδα, κάτοικος του Μπρούκλιν, που έχει και δισέγγονα, κατάφερε να επιβιώσει από έξι εγκεφαλικά και δύο καρκίνους, ενώ πάσχει από οστεοπόρωση, αρθρίτιδα και διαβήτη. Όμως, οι περιπέτειες της υγείας της όχι μόνο δεν έχουν καταβάλει την Κάρολιν, αλλά αντιθέτως την έχουν πεισμώσει στρέφοντας τη στα extreme sports. 

Όταν ήταν νέα, η Κάρολιν (που από νωρίς ήταν μαθημένη στα δύσκολα, αφού μεγάλωσε μόνη της δύο παιδιά) είχε παρακολουθήσει μαθήματα πτώσης από αλεξίπτωτο, όμως φοβόταν να ρισκάρει. Μόλις πρόσφατα κατάφερε να ξεπεράσει το φόβο της και τόλμησε να πηδήξει από ύψος ανώτερο των 13.000 ποδών αψηφώντας τις συμβουλές των γιατρών της να μην το επιχειρήσει. 
Μιλώντας στο Abcnews, η 79χρονη Κάρολιν δήλωσε ότι το χειρότερο μέρος ήταν η αναμονή, όταν καθόταν στο πάτωμα "του στενού, χαριτωμένου αεροπλάνου, που δεν ήταν ακριβώς 747", ενώ έκανε και το λάθος να κοιτάξει κάτω περιμένοντας. Ωστόσο, το πήδημα από το αεροπλάνο, από τη στιγμή που ο δάσκαλος απέσπασε τα χέρια της από την πόρτα και την έσπρωξε στον αέρα, η όλη εμπειρία ήταν καταπληκτική. 
Το μόνο που πρόσεξε η Κάρολιν ήταν να κρατήσει κλειστό το στόμα της καθ' όλη τη διάρκεια της πτώσης, ώστε να μην της πέσουν τα δόντια, αλλά και για να.. φαίνεται ωραία στις φωτογραφίες. Μάλιστα, σκέφτεται να επιχειρήσει ένα δεύτερο άλμα τον ερχόμενο Οκτώβριο, την ημέρα των γενεθλίων της, όταν θα συμπληρώσει οκτώ δεκαετίες ζωής. 


Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου