8 Ιουνίου 2013

Το πλατό του δελτίου ειδήσεων που έγινε πεδίο πολέμου. Στα χαρακώματα η παρουσιάστρια με το κορίτσι του καιρού.


Τι γίνεται όταν η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων και το κορίτσι του καιρού δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις; Τα υπονοούμενα δεν κρύβονται, οι μπήχτες πάνε και έρχονται, ενώ οι τηλεθεατές τρίβουν χαρούμενα τα χέρια τους για το θέαμα που βλέπουν καθημερινά στις οθόνες τους. 

Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για την κόντρα της παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού CBS-3 της Πενσιλβάνια και της μετεωρολόγου. Σημαντική λεπτομέρεια: το κορίτσι του καιρού είναι πολλά χρόνια μεγαλύτερο από τη δημοσιογράφο και πρώην Μις Πενσιλβάνια. Να είναι άραγε αυτή η διαφορά ηλικίας και.. ομορφιάς οι αιτίες της κόντρας; 
Στο youtube ανέβηκε ένα βίντεο-compilation των καλύτερων στιγμών αυτής της κόντρας, προς τέρψη εκατομμυρίων "πολεμοχαρών", που το έχουν παρακολουθήσει, ενώ έσπευσαν να πάρουν θέση και να υποστηρίξουν άλλοι τη Νικόλ (την παρουσιάστρια και πρώην εστεμμένη στα καλλιστεία) και άλλοι την Κάρολ (τη μετεωρολόγο). 
Ο τηλεοπτικός σταθμός, πάντως, έβγαλε ανακοίνωση, όπου αναφέρει ότι "Η Κάρολο ήταν μέντορας της Νικόλ και οι δυο τους είναι φιλικές τόσο στην αίθουσα σύνταξης όσο και εκτός. (Το βίντεο) Δίνει τελείως λανθασμένη εντύπωση για την πραγματική τους σχέση. Οι τηλεθεατές που τις παρακολουθούν για χρόνια, γνωρίζουν ότι οι σχέσεις τους είναι παραπάνω από φιλικές". 
Είναι, όμως, έτσι; Δείτε το βίντεο (που μπορεί να είναι στα αγγλικά, όμως ακόμη κι αν δεν ξέρετε τη γλώσσα, θα αισθανθείτε από την πρώτη στιγμή την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου