20 Ιουλίου 2013

Ο streaker για τον οποίο μιλάει όλος ο πλανήτης!


Είναι το πρόσωπο των ημερών στα σόσιαλ μίντια παγκοσμίως μετά την γυμνή εισβολή του σ' έναν αγώνα ράγκμπι του αυστραλιανού πρωταθλήματος State of Origin. Ο 33χρονος Νεοζηλανδός Wati Holmwood δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος streaker (που τρέχει δηλαδή γυμνός σε κοινή θέα), αλλά έγινε μορφή χάρη στο ιδιαίτερο, βαρέων βαρών παρουσιαστικό του, τις πολύ πετυχημένες φωτογραφίες των φωτορεπόρτερ που έσπευσαν να τον αποθανατίσουν και των ακόμη πιο πετυχημένων φωτομοντάζ, που κάνουν το γύρο του διαδικτύου. 

Τουλάχιστον οκτώ σελίδες έχουν ανοίξει στο Facebook, καλώντας όσους έχουν πέσει θύμα της... γοητείας του 33χρονου να συνεισφέρουν οικονομικά, ώστε το γυμνό είδωλό τους να μπορέσει να ξοφλήσει το πρόστιμο των 5.500 δολαρίων Αυστραλίας που του επιβλήθηκε. Και φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψουμε τα δεκάδες διασκεδαστικά φωτογραφικά μοντάζ, που εμφανίζουν τον Holmwood πότε να τερματίζει πρώτος στο κατοστάρι και πότε να χορεύει σαν μπαλαρίνα. 
Δεν ήταν πάντως η πρώτη γυμνή παρέμβαση του Wati Holmwood σε αγώνα ράγκμπι. Έναν αντίστοιχο άθλο είχε επαναλάβει το 2011 σ' έναν κρίσιμο αγώνα ανάμεσα σε μια αυστραλιανή και μια νεοζηλανδική ομάδα. Αυτήν τη φορά, προκειμένου να δυσκολέψει λίγους τους αστυνομικούς, ο Holmwood άλειψε το σώμα του με βαζελίνη. Πρόλαβε να διανύσει τρέχοντας 80 περίπου μέτρα, όμως σκόνταψε σε κάποιο σημείο του γηπέδου, ενώ η μυρωδιά δεν ήταν αρκούντως απωθητική για τα όργανα της τάξης.
Πολλοί γέλασαν, όπως για παράδειγμα ένας ξάδερφος του 33χρονου, που παρακολουθούσε το παιχνίδι από την τηλεόραση. "Μόλις είδα το φαλακρό κεφάλι και το σκουρόχρωμο δέρμα, αμέσως κατάλαβα ότι ήταν αυτός", δήλωσε σε εφημερίδα της Νέας Ζηλανδίας. Άλλοι, όμως, δεν ήταν το ενθουσιασμένοι, όπως ο επικεφαλής αστυνομικός του σταδίου. "Κανείς δεν θέλει να δει έναν ώριμο άντρα να τρέχει γυμνός σ' έναν αγώνα", δήλωσε, ενώ χαρακτήρισε την πράξη του "ανόητη και αναίσθητη". 
Δείτε εδώ το βίντεο από την εισβολή του 33χρονου Νεοζηλανδού στον αγωνιστικό χώρο:


... και εδώ δύο από τα πετυχημένα κολάζ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου