28 Αυγούστου 2013

Η πιο... μεθυσμένη ταινία που έχετε δει - στην κυριολεξία!


Έξι σεναριογράφοι από το Πόρτλαντ είχαν διάθεση για πειράματα και σκέφτηκαν να δημιουργήσουν μια πρωτοποριακή ταινία μικρού μήκους, όλοι οι συντελεστές της οποίας θα είναι μεθυσμένοι.  Κι επειδή με τη μέθη η φαντασία καλπάζει, ασχολήθηκαν με το σενάριο μιας ταινίας επιστημονικής φαντασίας, το "Star Drunk"! 

Το παράδειγμα έδωσαν πρώτοι και καλύτεροι οι ίδιοι οι σεναριογράφοι, που δεν έπιασαν πληκτρολόγιο προτού να γίνουν ντίρλα. Αντίστοιχα λιώμα ήταν και οι έξι ηθοποιοί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, κάτι που φαίνεται στην κάμερα - όχι ότι υπήρχε η πρόθεση από κανέναν να το κρύψει. Με άλλα λόγια, πρόκειται για μια πραγματικά μεθυστική ταινία απ' όλες τις απόψεις!
Ένας από τους μεθυσμένους σεναριογράφους (αλλά και σκηνοθέτης και δημιουργός των οπτικών εφέ της ταινίας -ναι, έχει και εφέ!) είναι ο Κρις Γουίλσον, ο οποίος ανέβασε την ταινία διάρκειας 5 λεπτών στη σελίδα του στο youtube (youtube.com/user/ChrisRWilsonFilm), όπως κι ένα μικρό βιντεάκι από τα παρασκήνια, για να πειστεί κι ο τελευταίος δύσπιστος. 
Δείτε το "Star Drunk" και επισκεφτείτε τη σελίδα του Γούιλσον για περισσότερες πειραματικές ταινίες μικρού μήκους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου