26 Σεπτεμβρίου 2013

Το νέο, σκληρό ναρκωτικό, που τρώει το δέρμα


Ονομάζεται Κροκοντίλ. Είναι ένα καινούριο, ενδοφλέβιο ναρκωτικό, μείγμα κωδεΐνης με υδρογονάνθρακες (π.χ. πετρέλαιο, βενζίνη ή αλκοόλ), που σημειώνει θραύση στη Ρωσία και όχι μόνο, αλλά οι επιπτώσεις του στον ανθρώπινο οργανισμό είναι διαβρωτικές σε βαθμό διάλυσης του ανθρώπινου ιστού, αφού έχει την ιδιότητα να "τρώει" το ανθρώπινο δέρμα.
Στην πολιτεία Αριζόνα καταγράφηκαν τα δύο πρώτα, επίσημα κρούσματα στις ΗΠΑ, ανθρώπων που είδαν το δέρμα τους να εξαφανίζεται εξ αιτίας της συχνής χρήσης. Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, οι χρήστες του Κροκοντίλ, που πριν χρησιμοποιήσουν το ναρκωτικό το βράζουν και το διυλίζουν, παρασύρονται από αυτήν την προεργασία και δεν αντιλαμβάνονται πόσο επικίνδυνα είναι για τον οργανισμό τους τα υπολείμματα των υδρογονανθράκων, που βάζουν μέσω της ένεσης στο αίμα τους, με αποτέλεσμα να αρχίζει η διάβρωση από μέσα προς τα έξω. Όταν μάλιστα κάνουν συχνή χρήση, το δέρμα σκληραίνει και τελικά νεκρώνει με αποτέλεσμα την αποσύνθεσή του. 
Οι παρακάτω, εξαιρετικά ενοχλητικές φωτογραφίες, δημοσιεύτηκαν στον αυστραλιανό ιστότοπο news.com.au και είναι αποκαλυπτικές της καταστροφής, που προκαλείται στο δέρμα από το Κροκοντίλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου