22 Σεπτεμβρίου 2013

Η Μπιγιονσέ του Λιβάνου σε μια "ιστορική" εμφάνιση (βίντεο)

Πηγή: nerminized.tumblr.com

Ονομάζεται Μάγια Ντιάμπ. Ξεκίνησε ως μοντέλο για να κάνει αργότερα στροφή στην ηθοποιία και στο τραγούδι, όπου μοιάζει να έχει καταλήξει, ενώ παράλληλα παρουσιάζει εκπομπές στην τηλεόραση του Λιβάνου, απ' όπου άλλωστε κατάγεται. Έχει επισκεφτεί πολλές φορές τη χώρα μας, καθώς δηλώνει φίλη της Ελλάδας, την οποία θεωρεί ως έναν από τους αγαπημένους της τουριστικούς προορισμούς (μαζί με την Ταϊλάνδη!).

Στη χώρα της είναι γνωστή κυρίως για τα απανωτά σκάνδαλα, στα οποία έχει εμπλακεί, όπως π.χ. το γάμο της με Σαουδάραβα επιχειρηματία, στον οποίο έχει απαγορευτεί η είσοδος στο Λίβανο λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων με τη δικαιοσύνη. Οι εφημερίδες και τα περιοδικά υποστηρίζουν ότι η Ντιάμπ κάνει τα πάντα για να μοιάσει στην Μπιγιονσέ και γι' αυτό το λόγο μάλιστα έχει στο σπίτι της κρεβάτι.. μαυρίσματος. 
Δημοσιογραφικές υπερβολές; Μπορεί να 'ναι κι έτσι. Πάντως, σε εμφάνισή της στη λιβανέζικη τηλεόραση, η Μάγια Ντιάμπ προσπάθησε να θυμίσει λίγο από Μπιγιονσέ ερμηνεύοντας ένα σουξέ της, που φυσικά καμία σχέση δεν έχει με τα τραγούδια της διάσημης Αμερικανίδας συναδέλφου της. Η συγκεκριμένη εμφάνιση έγραψε ιστορία για το πρωτοποριακό, όσο και διχασμένο σακάκι της Ντιάμπ, το μισό του οποίου είναι συντηρητικό και το άλλο μισό σχεδόν ανύπαρκτο, καλύπτοντας μόνο αυτό που πρέπει να κρυφτεί. Δείτε το βίντεο (πηγή: youtube.com/lbcgroup): 


Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου