19 Οκτωβρίου 2013

Ο άνθρωπος που έχει συνευρεθεί ερωτικά με 999 αυτοκίνητα (ή τουλάχιστον έτσι λέει ο ίδιος)


Πολλοί άντρες έχουν ένα είδος εμμονής με το αυτοκίνητό τους και μάλιστα πολλοί ανησυχούν περισσότερο γι' αυτό παρά για τη σύντροφό τους, όμως πόσοι θα επιθυμούσαν να συνευρεθούν ή όντως συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί του; Πριν βιαστείτε ν' απορρίψετε την ερώτηση ως γελοία, γνωρίστε τον Έντουαρντ Σμιθ, τον άνθρωπο που ισχυρίζεται ότι έχει κάνει σεξ με 999 αυτοκίνητα/ελικόπτερα/αεροπλάνα και με μόλις μία γυναίκα.

Ο 63χρονος Έντουαρντ Σμιθ από την πολιτεία της Ουάσιγκτον αυτοπροσδιορίζεται ως "μηχανόφιλος" (mechaphile), μια σεξουαλική παρέκκλιση για την οποία δεν θα διαβάσετε σε κάποια εγκυκλοπαίδεια ή ιατρικό λεξικό, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει στο γύρω κόσμο. Σύμφωνα δε με τον Σμιθ, εκτός από τον ίδιο υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι 500 άντρες στον κόσμο που έχουν την ίδια ιδιαιτερότητα, δηλαδή να έλκονται σεξουαλικά από αυτοκίνητα. 
Για τον Σμιθ όλα ξεκίνησαν στις αρχές της εφηβείας του, σε ηλικία 13-14 ετών, όταν ερωτεύτηκε μια Corvette Stingray. "Ήταν καθαρό σεξ και απλά μια απίθανη μηχανή. Την ήθελα", αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Telegraph. Και μπορεί στην αρχή να δυσκολεύτηκε να αποδεχτεί αυτήν την ιδιαιτερότητά του, όμως αυτό τελικά συνέβη, όταν διαπίστωσε ότι "δεν πληγώνω κανέναν ούτε και είναι αυτή η πρόθεση μου". Η διαφορά του με τους υπόλοιπους (ετεροφυλόφιλους) άντρες είναι ότι αντί να προσέχει τις γυναικείες καμπύλες, ελκύεται από το μπροστινό και το πίσω μέρος των "όμορφων αυτοκινήτων".
Η σεξουαλική του επιθυμία δεν περιορίζεται μόνο σε αυτοκίνητα, αλλά σε κάθε αυτοκινούμενη μηχανή: από ελικόπτερα και αεροπλάνα μέχρι τρένα. Μάλιστα, κάποτε έκανε μια ξεπέτα και μ' ένα "διάσημο" ελικόπτερο, που είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική σειρά! Ωστόσο, η μεγάλη του αγάπη είναι η "Βανίλα", ένας σκαραβαίος, με τον οποίο έχει δεσμό εδώ και τριάντα χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Σμιθ δεν έκανε και.. απιστίες! Όπως, όμως, εξηγεί σε συνέντευξή του στο Barcroft TV, όταν κρατάει τη Βανίλα στα χέρια του "υπάρχει μια δυνατή ενέργεια που έρχεται από μέρους της", ενώ παραδέχεται πως αν της συμβεί κάτι, ο ίδιος θα πληγωθεί πολύ.
Στην ίδια συνέντευξη, ο Σμιθ προσδιόρισε την περίπτωσή του ως "ειλικρινή και διαρκή στοργή", αλλά και "σεξουαλική έκφραση αγάπης". Δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί ένας άνθρωπος πρακτικά να κάνει σεξ μ' ένα αυτοκίνητο - και πολύ περισσότερο μ' ένα τρένο ή μ' ένα αεροπλάνο - αν και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές τρύπες για.. βούλωμα. Στο βίντεο που συνοδεύει τη συνέντευξή του στο Barcroft TV, βλέπουμε τον Σμιθ να φιλάει και να χαϊδεύει λάγνα διάφορα αυτοκίνητα, ακόμη και να βγαίνει ραντεβού με τον έρωτα της ζωής του, τον σκαραβαίο με το όνομα "Βανίλα" - όχι φυσικά σε κάποιο πολυτελές εστιατόρια, αλλά στην εξοχή. 
Δείτε το βίντεο του Barcroft TV κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου