16 Οκτωβρίου 2013

Το πρώτο κρασί αποκλειστικά για γάτες!


Οι Ιάπωνες αγαπούν πολύ τις γάτες και θέλουν να προσφέρουν σ' αυτές κάθε τι, που θα κάνει την ζωή τους πιο ωραία. Τι καλύτερο από λίγο κρασί; Πώς είπατε; Δεν πίνουν οι γάτες κρασί; Για ξανασκεφτείτε το, μιας και στην Ιαπωνία ετοιμάζονται να λανσάρουν το πρώτο μπουκάλι κρασί αποκλειστικά για τις ψιψίνες.

Το πρωτοποριακό αυτό κρασί ονομάζεται "Nyan Nyan Nouveau" - δηλαδή "Νιάου Νιάου Νουβό" ή "Νέο Νιάου Νιάου" - και αποτελεί προϊόν της ίδιας εταιρίας, που έχει λανσάρει την "Μπίρα γαβ γαβ" (Wan Wan Beer), που απευθύνεται στους άσπονδους φίλους των γατών, τους σκύλους. Η εταιρία εξηγεί ότι σκέφτηκε να παρασκευάσει ένα κρασί για γάτες με αφορμή τα δεκάδες αιτήματα γατόφιλων, οι οποίοι παραπονιούνταν ότι δεν έχουν κάποιο ποτό για να γιορτάσουν μαζί με τις γάτες τους σημαντικές γιορτές όπως τα Χριστούγεννα ή τα γενέθλιά τους. 
Το "Νιάου Νιάου Νουβό" δεν περιέχει φυσικά αλκοόλ. αλλά λίγο catnip (ειδικά βότανα για γάτες) και χυμό από σταφύλια Καμπερνέ Φρανκ, ενώ είναι γεμάτο από βιταμίνες. Όσο για την τιμή του, έχει ανακοινωθεί ότι το προϊόν θα πωλείται προς 399 γιέν  - ή 3 ευρώ -το μπουκάλι των 180ml! Δεν είναι πολλά τα χρήματα, αλλά μάλλον δεν πρόκειται να έρθει σύντομα προς Ελλάδα μεριά. 


Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου