30 Οκτωβρίου 2013

Η ηθοποιός που δηλώνει ότι βγαίνει "ραντεβού κατά συρροή" μόνο και μόνο για να δειπνήσει δωρεάν σ' ένα εστιατόριο


Η 23χρονη Έριν είναι ηθοποιός. Δεν την έχετε δει σε κάποια ταινία ή τηλεοπτική σειρά - ούτε οι Καναδοί την πολυγνωρίζουν εδώ που τα λέμε - αλλά τελευταία έχει τραβήξει το ενδιαφέρον χάρη στη συνήθειά της να βγαίνει ραντεβού με όποιο αρσενικό της κάνει σχετική πρόταση, ανεξάρτητα από το αν εκείνος της αρέσει ή όχι, απλά και μόνο για να δειπνήσει σε κάποιο εντυπωσιακό εστιατόριο, αρκεί να μην πληρώσει η ίδια ούτε σεντ! Μάλιστα, στη συνέχεια επιδίδεται σε κριτική των εστιατορίων αυτών, την οποία δημοσιεύει στο μπλογκ της. Χωρίς ίχνος ενοχής, η ίδια συστήνεται ως "serial dater", ένας όρος που δύσκολα θα μεταφραζόταν στα ελληνικά - εκτός κι αν προτιμάτε τις φράσεις "σειριακή γκόμενα" ή "γκόμενα κατά συρροή" (σε ελεύθερη μετάφραση).

Στο μπλογκ της η Έριν συστήνεται ως "ένα πάμφτωχο κορίτσι", ενώ σε κάποιο πρόσφατο ποστ μάλλον σαρκάζει τους άνδρες που ενώ γνωρίζουν ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να δειπνήσει σ' ένα καλό εστιατόριο, εξακολουθούν να της προτείνουν ραντεβού. "Με συναντάς στον υπόγειο σιδηρόδρομο, σου λέω ότι γράφω ένα μπλογκ φαγητού που ονομάζεται συμβουλές εστιατορίου από μια σειριακή γκόμενα και σου λέω ότι είμαι ηθοποιός και εξακολουθείς να θέλεις να βγεις ραντεβού μαζί μου; Ανόητος!", γράφει συγκεκριμένα, ενώ αποκαλύπτει ότι πάντα φροντίζει να έχει στην ατζέντα της προγραμματισμένο κι ένα εφεδρικό ραντεβού, σε περίπτωση που το πρώτο ακυρωθεί για οποιοδήποτε λόγο.
Πολλοί είναι οι αναγνώστες - ή μάλλον οι αναγνώστριες - που στηρίζουν την Έριν με τα σχόλιά τους, όπως "Οι άντρες βγάζουν τις γυναίκες ραντεβού για να κάνουν σεξ μαζί τους. Εκείνη το κάνει για το φαγητό. Πολύ λιγότερο οδυνηρό, δεν νομίζετε;". Δεν λείπουν και οι - λιγότεροι - επικριτές, οι οποίοι προβλέπουν ότι "μέχρι τα 25 θα πέσει στα ναρκωτικά ή θα γίνει πορνοστάρ", αν και η Έριν μάλλον αδιαφορεί για ό,τι έχουν να πουν οι haters.
Ας φανούμε λογικοί. Το να φλερτάρεις μ' έναν άνθρωπο ή το να δειπνήσεις μαζί του σ' ένα ωραίο εστιατόριο, χωρίς να εξαρτάς το ραντεβού με το σεξ ή οποιαδήποτε άλλη χάρη, εφόσον φυσικά ο άλλος το γνωρίζει αυτό, αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο να γίνουμε λίγο πιο κοινωνικοί, άρα και πιο ανοιχτόμυαλοι. Αλίμονο αν αρχίσουμε να φοβόμαστε τις γνωριμίες με άλλους ανθρώπους. Από την άλλη, το αρνητικό στην περίπτωση της Έριν είναι ότι το κάνει κατά συρροή, αποσκοπώντας μάλλον στη γαστρονομική απόλαυση της ίδιας και λιγότερο στην κοινωνική διάσταση του ραντεβού μ' έναν άγνωστο και, όπως και να το δει κανείς, η ζωή δεν είναι για να μας κάνουν οι άλλοι όλα τα χατίρια! Ό,τι κι αν πιστεύει όμως ο καθένας μας, η Έριν έχει κάθε δικαίωμα να ζει την ζωή της όπως της αρέσει, από τη στιγμή που δεν βλάπτει κάποιον, ενώ οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί μπορούμε είτε να μιμηθούμε το παράδειγμά της είτε να αδιαφορήσουμε και να συνεχίσουμε την ζωή μας. 
Αν σας ενδιαφέρει το μπλογκ της Καναδέζας ηθοποιού ή αν θέλετε να δείτε φωτογραφίες της - είναι αρκετά σέξι η κοπέλα - μπορείτε να το διαβάσετε στη διεύθυνση: 


Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου