21 Νοεμβρίου 2013

20 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για τον πιο σέξι άνδρα του 2013 και 5 δηλώσεις από συνεντεύξεις του.

από τη φωτογράφισή του Άνταμ Λιβάιν για το βρετανικό Cosmopolitan το 2011, στα πλαίσια καμπάνιας για τον καρκίνο του προστάτη

Είτε συμφωνείτε είτε όχι, ο τραγουδιστής των Maroon 5 με την ιδιαίτερη φωνή και τα αναρίθμητα τατουάζ, Άνταμ Λιβάιν, ανακηρύχτηκε από το αμερικανικό περιοδικό "People" ως πιο ο σέξι άνδρας του πλανήτη για το 2013 παραλαμβάνοντας τα σκήπτρα από τον Τσάνινγκ Τάτουμ. Αν είστε κολλημένος/-η φαν του τραγουδιστή ίσως γνωρίζετε τα παρακάτω 20+5 πράγματα (20 στοιχεία και 5 δηλώσεις) για τον Άνταμ Λιβάιν - ή μήπως όχι;

1. Με τον ηθοποιό Τζέικ Γκίλενχαλ γνωρίζονται από το νηπιαγωγείο και είναι καλοί φίλοι, ενώ πήγαιναν και στο ίδιο γυμνάσιο, το σχολείο Brentwood του Λος Άντζελες.

2. Στην εφηβική του ηλικία διαγνώστηκε ότι πάσχει από ΔΕΠΥ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής-Υπερκινητικότητα), ενώ πολλές φορές συμμετέχει ως σύμβουλος σε συνεδρίες για εφήβους με τα ίδια συμπτώματα.



3. Στην εφηβεία του, το πρόσωπο του Άνταμ Λιβάιν ήταν γεμάτο σπυράκια ακμής και γι' αυτό το λόγο άλλωστε δέχτηκε να συμμετάσχει στη διαφημιστική καμπάνια της Proactiv. 

4. Το πρώτο του συγκρότημα, από την εποχή που πήγαινε γυμνάσιο, ονομαζόταν "Kara's Flowers". Το συγκρότημα είχε τέσσερα μέλη, ενώ το μοναδικό άλμπουμ που ηχογράφησαν είχε τον τίτλο "The Fourth World" και στέφθηκε από παταγώδη αποτυχία, παρόλο που εμφανίστηκαν και σ' ένα επεισόδιο της σειράς "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" - αλλά πέρασαν απαρατήρητοι. 

5. Τα τραγούδια από το πρώτο άλμπουμ των Maroon 5 με τίτλο "Songs about Jane" ήταν εμπνευσμένα από την πρώην κοπέλα του, Τζέιν Χέρμαν. Το άλμπουμ δεν τους έφερε πιο κοντά, αλλά χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι να ξαναδεί ο ένας τον άλλο, ενώ σήμερα είναι δυο καλοί φίλοι.

6. Πριν γίνει διάσημος έκανε διάφορες δουλειές, όπως σερβιτόρος σε αλυσίδα χαμπουργκεράδικου (Johnny Rockets) και βοηθός σεναρίου στη σειρά "Judging Amy". Μάλιστα, τους στίχους για το άλμπουμ "Songs about Jane" τους έγραψε ενώ εργαζόταν στη δεύτερη δουλειά.

7. Αρχικά, το γυμνασμένο σώμα του το έχτισε κάνοντας βάρη, μέχρι που το 2005 είχε ένα ατύχημα στο στέρνο. Τότε ήταν που ανακάλυψε τη γιόγκα και ξετρελάθηκε. Όπου πηγαίνει, τον ακολουθεί ο δάσκαλος της γιόγκα, ενώ σε κάθε συναυλία των Maroon 5, στα καμαρίνια υπάρχει κι ένας χώρος αποκλειστικά για γιόγκα. Άραγε να είναι συτή η αιτία που τ' άλλα μέλη του συγκροτήματος τον αποκαλούν "Zen Master"; 



8. Το πρώτο του φιλί σε κοπέλα το έδωσε σε ηλικία 11 ετών, κατά τη διάρκεια της κατασκήνωσης. Στο περιοδικό Elle περιέγραψε τη σκηνή: "Περπατήσαμε 10 πόδια δυτικά της καφετέριας, που έμοιαζε να διαρκεί για πάντα. Γύρευε το φιλί. Φρίκαρα και είχα εντυπωσιαστεί. Μετά έγινε λίγο περίεργο, όταν ένιωσα άνετα και άρχισα να εξερευνώ". Το όνομα του κοριτσιού ήταν Κέιτ και ήταν συνομήλικη και συγκατασκηνώτριά του. 

9. Έχει δηλώσει ότι μια κρυφή του επιθυμία είναι να κάνει σεξ με τον Μπρανν Πιτ. "Κάθε άνδρας θέλει κατά βάθος να κάνει σεξ με τον Μπραντ Πιτ", δικαιολογήθηκε. Κατά πάσα πιθανότητα σεξ με τον Μπραντ θα ήθελε να κάνει και ο αδελφός του Άνταμ Λιβάιν, ο οποίος έχει παραδεχτεί ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος. 

10. Ορισμένα από τα τατουάζ του Άνταμ Λιβάιν είναι: η λέξη "Λος Άντζελες" στον δεξί του ώμο, ενώ στο δεξί του χέρι έχει ένα δράκο, τον αριθμό 222 (όπου ήταν η διεύθυνση του πρώτου στούντιο των Maroon 5) και η λέξη "μαμά" μέσα σε μια καρδιά.



11. Έχει δηλώσει ότι οι αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Πρινς και ο Στίβι Γουόντερ.

12. Το αγαπημένο του φαγητό είναι η μπριζόλα ριμπάι (rib eye) και κυρίως ο χόνδρος. 

13. Είναι αμφίχειρας, μιας και γράφει με το αριστερό του χέρι, αλλά συνήθως παίζει κιθάρα με το δεξί. 

14. Η αγαπημένη του ταινία είναι ο "Ε.Τ. ο εξωγήινος".

15. Πιστεύει ότι φτιάχνει μυθικά αβγά σκαρμπλ.

16. Φοβάται τις μέλισσες και τους καρχαρίες.

17. Το αγαπημένο του ποτό είναι η τεκίλα.

18. Θα ήθελε να μιλάει πέντε γλώσσες, όμως οι γνώσεις του περιορίζονται μόνο στ' αγγλικά.

19. Έχει συλλογή από εσώρουχα υπερηρώων.

20. Το αγαπημένο του τραγούδι από όλα των Maroon 5 είναι το "Secret".



ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ: 
1. "Είμαι έντονα ανεξάρτητος, όμως φοβάμαι να είμαι μόνος" (Details, Ιούνος 2012)

2. "Στην πραγματική ζωή είμαι συναισθηματικά μπερδεμένος, κάτι που μου επιτρέπει να γράφω τραγούδια. Είμαι Ιχθύς και λένε ότι οι Ιχθύες είναι ευαίσθητοι. Αν οι άνδρες ήταν ειλικρινείς με τους εαυτούς τους, θα έβλεπαν ότι όλοι έχουν αυτήν την πλευρά" (Cosmopolitan's Fun Gearless Men, 2009)

3. "Είμαι αρκετά έξυπνος, ώστε να επιζώ ευτυχισμένα και να είμαι συμπονετικός. Αν ήμουν υπερβολικά έξυπνος, θα συνειδητοποιούσα όλες τις αρρώστιες του κόσμου" (Cosmopolitan's Fun Gearless Men, 2009)

4. "Έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου. Δεν χρειάζεται να το κρύψω αυτό. Δεν χρειάζεται να μειώνω τον εαυτό μου" (USA Today, Ιούνιος 2012)

5. "Ο μόνος λόγος για τον οποίο έγινα ο τραγουδιστής του συγκροτήματος είναι επειδή τραγουδούσα καλύτερα. Δεν ήταν από κάποια επιθυμία να γίνω σταρ ή να γίνω ένας διάσημος τραγουδιστής. Δεν είναι ότι μου αρέσουν οι συνεντεύξεις". (USA Today, Ιούνιος 2012)



Σχετικά θέματα:
11 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για τον Τσάνινγκ Τάτουμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου