26 Νοεμβρίου 2013

Ο Τζέιμς Φράνκο αποδομεί το ζεύγος Γουέστ-Καρντάσιαν μ' ένα βιντεοκλίπ παρωδία


Έχει απωθημένο να γίνει τραγουδιστής, του αρέσει να γυρίζει βιντεοκλίπ ή απλά είναι ο πιο κουλ ηθοποιός του Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή, ένας σελέμπριτι που δεν παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά, αλλά του αρέσει να αυτοσαρκάζεται σατιρίζοντας παράλληλα άλλους σελέμπριτι; Στις αρχές του 2013, ο Τζέιμς Φράνκο γύρισε ένα κλιπ-παρωδία του τραγουδιού "Boyfriend" του Τζάστιν Μπίμπερ και τώρα που η χρονιά τελειώνει σιγά-σιγά, ο Φράνκο ξαναχτυπά παρωδώντας το βιντεοκλίπ που γύρισε ο Κάνιε Γουέστ με τη σύντροφό του - τηλεπερσόνα αγνώστου επαγγέλματος - Κιμ Καρντάσιαν για το ερωτικό τραγούδι του πρώτου με τίτλο "Bound 2". 

Ο Τζέιμς Φράνκο υποδύεται τον Γουέστ, ενώ την "εκρηκτική" Κιμ ενσαρκώνει ο - συμπρωταγωνιστής του στην ταινία "The Interview" - Σεθ Ρόγκεν (γνωστός από την ταινία "Ο Ζακ και η Μίρι γυρίζουν πορνό"), ενώ γκεστ σταρ είναι... η τριχωτή πλάτη του δεύτερου. Άγνωστο είναι πώς αντέδρασε (ή θ' αντιδράσει) το ζεύγος Γουεστ-Καρντάσιαν, που δεν φημίζεται για το χιούμορ του, όμως σίγουρα οι απλοί θνητοί το βρίσκουμε πολύ διασκεδαστικό. Δείτε το: 


Αν πάλι προτιμάτε το αυθεντικό ζευγάρι Κάνιε Γουεστ-Κιμ Καρντάσιαν, κάντε κλικ εδώ για να δείτε το δικό τους, ξενέρωτο βιντεοκλίπ:  Kanye West - Bound 2 (Explicit) - YouTube


Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου