1 Δεκεμβρίου 2013

Ο Πολ Γουόκερ σε ηλικία 15 ετών (φωτογραφίες) - Σε ποιες σειρές τον είδαμε στην ελληνική τηλεόραση τη δεκαετία του '90, πριν γίνει διάσημος


Είναι τόσες οι ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να διαβάσετε εκτενή αφιερώματα για την ζωή του Πολ Γουόκερ, του πρόωρα χαμένου ηθοποιού, ο οποίος ξεχώρισε κυρίως από τις ταινίες "Fast & Furious" - προσωπικά μου άρεσε και στο direct-to-dvd φιλμ μυστηρίου "The Lazarus Project". Ο Γουόκερ συμμετείχε σε ταινίες, διαφημίσεις και σίριαλ από πολύ μικρός, ενώ είχε λάβει μέρος και σ' ένα παιδικό τηλεπαιχνίδι. Στο εναλλακτικό, όσο και μοναδικό αυτό αφιέρωμα, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από εκείνο το τηλεπαιχνίδι, να μάθετε πληροφορίες για τον έφηβο Πολ, αλλά και να μάθετε σε ποιες σειρές τον είχαμε πρωτοδεί τη δεκαετία του 1990 στην ελληνική τηλεόραση, αν και δεν τον θυμόμασταν όταν βγήκε στους κινηματογράφους η πρώτη "Fast and Furious" ταινία.

Τον Ιανουάριο του 1988, ο Πολ Γουόκερ συμμετείχε μαζί με την αδερφή του, Άσλι, στο παιδικό τηλεπαιχνίδι με τίτλο "I'm Telling". Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, το καθένα από τα αδέρφια που συμμετείχαν προσπαθούσαν να μαντέψουν τι θα απαντούσε ο άλλος/η άλλη σε προσωπικές ερωτήσεις. Τα αδέρφια Πολ και Άσλι Γουόκερ δεν κέρδισαν το βραβείο. Βρέθηκαν στη δεύτερη θέση, αφού οι απαντήσεις τους ταίριαζαν μόνο στις μισές ερωτήσεις - στις άλλες μισές μάλωναν μπροστά στις κάμερες. 
Τι μάθαμε από τις απαντήσεις τους; Ότι ο 15χρονος Πολ Γουόκερ πίστευε ότι ήταν πιο ωραίος από την αδερφή του, ότι έκανε αστείες φάτσες (βλ. παρακάτω στις φωτογραφίες), ότι χρειαζόταν βοήθεια για να λύσει τις ασκήσεις του σχολείου, ενώ η αδερφή του τον "κάρφωσε" ότι του άρεσε να τρώει τζανκ φουντ και μάλιστα ότι διαρκώς πήγαινε στην κουζίνα για να βρει κάτι να φάει, ενώ εκνεύριζε τη μητέρα τους επειδή έπινε γάλα πριν το φαγητό, με αποτέλεσμα να νιώθει χορτάτος, αν και ο Πολ θεωρούσε ότι η μητέρα του εκνευριζόταν περισσότερο επειδή έτρωγε μεγάλες μπουκιές. 
Αν ψάξετε στο Youtube, κάποιος έχει ανεβάσει όλο εκείνο το επεισόδιο, πολύ πριν το θάνατο του ηθοποιού. Εν τω μεταξύ, δείτε φωτογραφίες του έφηβου Πολ Γουόκερ (πηγή: youtube):







Εν τω μεταξύ, στην Ελλάδα, πρώτη φορά είδαμε τον Πολ Γουόκερ σ' ένα γκεστ που έκανε στην κωμική σειρά "Ποιος είναι το αφεντικό", όπου υποδυόταν ένα συμφοιτητή στο κολέγιο, αλλά και φλερτ της Σαμάνθα Μιτσέλι (Αλίσα Μιλάνο). Στις ΗΠΑ, το επεισόδιο προβλήθηκε το 1991, όταν ο Πολ ήταν 18 ετών. 


Επίσης, οι φαν της σαπουνόπερας "Ατίθασα Νιάτα" είδαν τον Πολ Γουόκερ να παίζει για αρκετούς μήνες στη συγκεκριμένη σειρά, πολύ πριν αυτός γίνει διάσημος. Τη σαιζόν 1992-1993, υποδυόταν τον Μπράντον Κόλινς, έναν νεαρό, χαμηλόβαθμο υπάλληλο στη εταιρία του μεγιστάνα Βίκτορ Νιούμαν, με την κόρη του οποίου ήταν ερωτευμένος, αν και εκείνη τον "έφτυνε" για κάποιον άλλο. Αυτή ήταν μια σκηνή από τη σειρά:



Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου