2 Φεβρουαρίου 2013

Μια συνέντευξη-χείμαρρος της Μελίνας Μερκούρη, μετά το βραβείο της στις Κάννες. "Ο Ντασσέν πρέπει να πάρει μετάλλιο", "Μισώ την ζήλια και το φθόνο".


Στο Φεστιβάλ των Καννών το Μάιο του 1955 θεωρείτο φαβορί για το βραβείο της καλύτερης γυναικείας ηθοποιού για την ερμηνεία της στη "Στέλλα" του Μιχάλη Κακογιάννη, όμως εκείνη τη χρονιά καμία ηθοποιός δε βραβεύτηκε, επειδή η επιτροπή είχε διχαστεί ανάμεσα σ' εκείνη και στην Αμερικανίδα Μπέτσι Μπλερ.

Θύμα γαμήλιας απάτης η 85χρονη Τζίνα Λολομπρίτζιτα;


Ένας άνδρας παντρεύεται μια σφετερίστρια, που μοιάζει καταπληκτικά με διάσημη ηθοποιό και πρώην αγαπημένη του, με σκοπό να βάλει χέρι στην περιουσία της τελευταίας, όταν πεθάνει. Θα μπορούσε να είναι το στόρι ενός μυθιστορήματος της Αγκάθα Κρίστι, σενάριο κινηματογραφικής ταινίας ή τηλεοπτικής σαπουνόπερας. Κι όμως, σε μια τέτοια παράξενη καταγγελία προέβη η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός Τζίνα Λολομπρίτζιτα - ντίβα του παγκόσμιου κινηματογράφου τις δεκαετίες 50 με '60 και αντίπαλο δέος της Σοφία Λόρεν - σε βάρος του πρώην εραστή της.

Μπίρα σοκολάτας σε ποτήρι σοκολάτας! ένα πρωτότυπο δώρο για τη γιορτή των ερωτευμένων!


Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το πιο γλυκό δώρο, που θα μπορούσες να χαρίσεις στο σύντροφο σου για τη γιορτή των ερωτευμένων: μπίρα σοκολάτας σε σοκολατένιο ποτήρι! Ποιος μπορεί ν' αντισταθεί στον πειρασμό; 

Σαν σήμερα: 2 Φεβρουαρίου


Σήμερα είναι Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013.

1 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ALBUM CHART: 3 - 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013


Ο Αμερικανός τραγουδιστής της κάντρι Γκάρι Άλαν βρέθηκε στην κορυφή του παγκόσμιου άλμπουμ τσαρτ της εβδομάδας, μια επιτυχία που οφείλεται αποκλειστικά στην αμερικανική αγορά. Κατά τ' άλλα, συνεχίζεται η εξαιρετική επιτυχία του σάουντρακ της ταινίας Les Miserables, που ανυπομονούμε να δούμε και στην Ελλάδα, ενώ την επανεμφάνιση τους στο τοπ10 έκαναν οι Βρετανοί Mumford & Sons και οι Αμερικανοί Lumineers.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ SINGLES CHART: 3 - 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013


Ήρεμα νερά στο παγκόσμιο σινγκλς τσαρτ, καθώς οι διαφοροποιήσεις είναι ελάχιστες και άνευ ιδιαίτερης σημασίας σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Αξιοπρόσεκτη είναι η μεγάλη πτώση του πρώτου τραγουδιού του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ύστερα από έξι χρόνια μουσικής απουσίας, που υποχώρησε οκτώ ολόκληρες θέσεις, αλλά και η σημαντική άνοδος του "Thrift Shop", που τα πάει περίφημα στις ΗΠΑ, και πλέον ανέβηκε στη δεύτερη θέση και του παγκόσμιου τσαρτ.

Η τραγουδίστρια που ξύρισε το κεφάλι της κλαίγοντας, επειδή έκανε... σεξ!


Η 20χρονη Minami Minegishi είναι μέλος του εξαιρετικά δημοφιλούς γυναικείου συγκροτήματος της Ιαπωνίας AKB48. Πρόσφατα, όμως, υπέπεσε σ' ένα "παράπτωμα". Αποκαλύφτηκε ότι έκανε σεξ με άνδρα! Πού είναι το κακό; Θεωρητικά πουθενά! Ενήλικη είναι η κοπέλα, ό,τι θέλει μπορεί να κάνει στην προσωπική της ζωή! Σωστά; Λάθος!

Οι συμβουλές του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο


Από το Μάρτιο του 2010 μέχρι σήμερα, ο Κάρλος Σλιμ Ελού παραμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, σύμφωνα με τα στοιχεία και τις εκτιμήσεις του περιοδικού Forbes. Μάλιστα, στο διάστημα αυτό είδε την περιουσία του να αυξάνεται θεαματικά εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, καθώς το 2010 αυτή υπολογιζόταν σε 53.5 δισ. δολάρια, ενώ το Δεκέμβριο του 2012 το Forbes την αξιολογούσε σε 75.5 δισ. 

"Τι θυμάμαι από την Άννα Φρανκ". Η μαρτυρία μιας παιδικής της φίλης, 70 χρόνια μετά.


"Είναι για μένα ένα εντελώς μοναδικό αίσθημα να εκφράζω τις σκέψεις μου, όχι μόνο γιατί δεν έχω ακόμη γράψει, αλλά γιατί μου φαίνεται πως αργότερα, ούτε εγώ, ούτε οποιοσδήποτε άλλος θα ενδιαφερόταν για τις εκμυστηρεύσεις μιας μαθήτριας δεκατριών χρόνων", έγραφε η Άννα Φρανκ στο διάσημο σήμερα Ημερολόγιο της, στις 20 Ιουνίου 1942 (ημέρα Σάββατο), οκτώ μέρες μετά τα 13α γενέθλια της, όταν οι γονείς της της το είχαν κάνει δώρο.

Σαν σήμερα: 1 Φεβρουαρίου


Σήμερα είναι Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013.

31 Ιανουαρίου 2013

1 στους 4 Αμερικανούς πιστεύει ότι ο Θεός... "στήνει" τους αγώνες!


Άλλη δουλειά δεν έχει ο Θεός από το να κανονίζει ποια ομάδα θα κερδίσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου; Κι όμως, αυτό πιστεύει ένας στους τέσσερις Αμερικανούς, σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Public Religion Research, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι οι Αμερικάνοι είναι από τους πιο περίεργους και αντιφατικούς λαούς του πλανήτη.

Η μητέρα της Γουίτνεϊ Χιούστον θυμάται συγκλονιστικές στιγμές από την περιπέτεια της τραγουδίστριας με τα ναρκωτικά


Όταν στις 9 Αυγούστου 1963 γεννήθηκε η Γουίτνεϊ Χιούστον, η μητέρα της, Σίσι, είχε το προαίσθημα ότι δεν θα την είχε μαζί της για πολύ. Στη συνέχεια αυτό ξεχάστηκε, μέχρι το μοιραίο βράδυ της 11ης Φεβρουαρίου 2012, όταν ο Γουίτνεϊ βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα ενός ξενοδοχείου του Μπέβερλι Χιλς. Ένα χρόνο μετά, η Σίσι Χιούστον θυμάται την κόρη της και εξομολογείται άγνωστες πτυχές της ζωής της, μέσα από το βιβλίο "Remembering Whitney: My Story of Love, Loss and the Night the Music Stopped", που έγραψε η ίδια.

Οι φτωχότεροι κινδυνεύουν περισσότερο να γίνουν παχύσαρκοι;


Η ωμή δήλωση της Βρετανίδας Υπουργού Υγείας, Άννα Σούμπρι, ότι "τα φτωχά παιδιά είναι και τα πιο χοντρά", προκάλεσε πολλές συζητήσεις στη Γηραιά Αλβιώνα, κυρίως για τη χρησιμοποίηση της πολιτικά μη ορθής λέξης "fat", που θεωρείται υποτιμητική. Επί της ουσίας, ωστόσο, παρά την κρατούσα αντίληψη ότι τα άτομα με περιττά κιλά έχουν πολλά λεφτά για ξόδεμα, φαίνεται ότι η ουσία της δήλωσης της Σούμπρι δεν απέχει και τόσο πολύ από την πραγματικότητα.

Οι ταινίες της εβδομάδας σε 1΄


Πολλές επιλογές έχουν αυτήν την εβδομάδα οι φαν της έβδομης τέχνης, ενώ την τιμητική του έχει ο λατινοαμερικανικός κινηματογράφος με δύο ταινίες ("No, "Μετά τη Λουτσία"). Η ταινία που ξεχωρίζει, ωστόσο, φαίνεται ότι είναι η δραματική κομεντί "Οδηγός Αισιοδοξίας" με τον Μπράντλεϊ Κούπερ σ' έναν ιδιαίτερο ρόλο, ενώ το κινηματογραφικού μενού περιλαμβάνει και μια ταινία δράσης με τον Τομ Κρουζ, αλλά και μια ρομαντική κωμωδία τρόμου με... ζόμπι!

Τα ευρωπαϊκά τσαρτ της εβδομάδας 3 - 9 Φεβρουαρίου 2013.


Τελικά, σε ό,τι αφορά τα μουσικά πράγματα, οι Γάλλοι αποδεικνύονται τα... αμερικανάκια της γηραιάς ηπείρου, καθώς το τοπ10 της εβδομάδας θυμίζει πολύ το αντίστοιχο αμερικανικό. Κατά τ' άλλα, το μόνο κοινό στοιχείο των τσαρτ των τριών μεγαλύτερων κρατών της Ευρώπης (βρετανικό, γαλλικό και γερμανικό) είναι η  κυριαρχία του "Scream & Shout" της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του will.i.am, ενώ αξίζει να επισημανθεί η επιτυχία που συνεχίζει να γνωρίζει το Gangnam Style στα ευρωπαϊκά τσαρτ - πλην Βρετανίας. 

ΤΟ ΤΟΠ20 ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ SINGLES CHART (3 - 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013)


Τελικά, η ορμητική άνοδος ογδόντα θέσεων της περασμένης εβδομάδας δεν είχε συνέχεια για το δίδυμο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Τζέι-Ζ, το οποίο μάλλον ξεφούσκωσε πολύ γρήγορα και υποχώρησε στην ενδέκατη θέση από την τέταρτη της προηγούμενης εβδομάδας. Αντίθετα, ακλόνητοι παραμένουν στην κορυφή οι Mavklemore και Ράιαν Λούις με την αναπάντεχη επιτυχία του Thrift Shop, που στα ελληνικά σημαίνει "κατάστημα μεταχειρισμένων". Με την κατάσταση στο τοπ10 να μοιάζει παγιωμένη, αυτή η πρωτιά μάλλον δε θα κινδυνεύσει άμεσα.

Σαν σήμερα: 31 Ιανουαρίου


Σήμερα είναι Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013.

30 Ιανουαρίου 2013

Τι είναι το "σύνδρομο του χορευτή της κοιλιάς";

Το όνομα του ίσως να ακούγεται σέξι, όμως το "σύνδρομο του χορευτή της κοιλιάς" είναι μια σπάνια ιατρική πάθηση, που μόνο σέξι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αν και σίγουρα δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Πρόκειται για μυοκλονικούς σπασμούς, δηλαδή ξαφνικά τινάγματα των μυών, που επηρεάζουν το διάφραγμα, δηλαδή την αναπνοή μας, η οποία διακόπτεται και δεν μπορούμε να εκπνεύσουμε σωστά. Πού όμως οφείλονται;

Οι τελευταίες τους λέξεις...


Τι είναι αυτό που μας ελκύει στα "τελευταία λόγια" των ανθρώπων και κυρίως των διάσημων; Ίσως περιμένουμε να μας προϊδεάσουν για το συναίσθημα, το οποίο - το μόνο σίγουρο - όλοι κάποια στιγμή θα το βιώσουμε. Όμως, δεν είναι όλες οι τελευταίες φράσεις τόσο πομπώδεις και μεγαλεπήβολες, όσο θα περιμέναμε ή θα θέλαμε να είναι, χωρίς να λείπουν βέβαια και οι φράσεις εκείνες που έγραψαν τη δική τους ιστορία.

Η ιστορία της τελευταίας "μάγισσας" της Ευρώπης


Στην ιστορία, ως "Μεσαίωνας" ορίζεται η περίοδος από τον 5ο μέχρι το 15ο αιώνα, δηλαδή από την πτώση της δυτικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας μέχρι την εποχή των μεγάλων ανακαλύψεων και της σταδιακής αυτονόμησης της πολιτικής εξουσίας από την παπική. Ωστόσο, το τέλος των Σκοτεινών Χρόνων, όπως χαρακτηρίζεται αλλιώς ο Μεσαίωνας, συνοδεύτηκε από την έξαρση ενός απάνθρωπου φαινομένου, που δεν ήταν άλλο από το κυνήγι των μαγισσών.

Ένα ενδιαφέρον άρθρο για τον ελληνικό συνδικαλισμό, που γράφτηκε πριν από 68 χρόνια. Τι έχει αλλάξει;

Ένα ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με τον συνδικαλισμό στην Ελλάδα φιλοξενήθηκε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ πριν από 68 χρόνια, στις 30 Ιανουαρίου 1945. Διαβάζοντας το κανείς μπορεί να επισημάνει αρκετά στοιχεία ανάμεσα στο τότε και στο σήμερα, αν και μπορεί εύκολα να παρατηρήσει κάποιος τον υφέρποντα αντικομμουνισμό του άρθρου - τα Δεκεμβριανά του '44 ήταν ακόμη νωπά. Ωστόσο, το άρθρο δεν χαρίζεται σε κανέναν, αλλά προβάλλει τις παθογένειες τόσο του συνδικαλιστικού κινήματος, όσο και της εκάστοτε εξουσίας που βολεύεται στη συναλλαγή με αυτό, αλλά και την προκλητικά αδιάφορη στάση της αστικής τάξης. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ ότι το άρθρο αυτό παρουσιάζει ενδιαφέρον για όποιον θέλει να κάνει μια σύγκριση ανάμεσα στις δύο εποχές και να αποκτήσει μια πρώτη εικόνα για τις παθογένειες της σύγχρονης Ελλάδας.

Σαν σήμερα: 30 Ιανουαρίου


Σήμερα είναι Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013.

29 Ιανουαρίου 2013

Μια σκούπα για τεμπέληδες, που καθαρίζει μόνη της! Δείτε το βίντεο.


Επιστρέφεις στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά κι ενώ θέλεις να ξεκουραστείς λιγάκι για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, πρέπει να σκουπίσεις το πάτωμα, γιατί το βράδυ περιμένεις το κορίτσι (ή το αγόρι) των ονείρων σου και δεν θέλεις να σχηματίσει αρνητική εντύπωση για σένα. Η λύση για σένα, δυστυχώς μόνο αν ζούσες στην Ιαπωνία, θα ήταν η.... τηλεκατευθυνόμενη σκούπα.

Απίστευτες φωτογραφίες του Πεκίνου, πνιγμένου στα καυσαέρια

Η πρωτεύουσα της Κίνας, Πεκίνο, αποτελεί μια από τις πιο μολυσμένες - αν όχι η πλέον μολυσμένη - πόλη του πλανήτη. Δεν είναι μόνο τα καυσαέρια των αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν από κάποιον ουρανοξύστη του Πεκίνο τις πρώτες πρωινές ώρες της 22ας Ιανουαρίου 2013 και είναι αποκαλυπτικές. Από τις φωτογραφίες, ενδεχομένως η πόλη να μοιάζει αρκετά φουτουριστική και πρωτοποριακή, κανείς όμως δεν θα άντεχε να κυκλοφορεί στους δρόμους της. 

Πότε τοποθετήθηκαν οι πρώτοι μεταλλικοί κάδοι σκουπιδιών στην Αθήνα;


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για το πότε ξεκίνησε στην πρωτεύουσα η αποκομιδή των σκουπιδιών με τα μεγάλα απορριμματοφόρα του δήμου; Πότε τοποθετήθηκαν οι πρώτοι μεταλλικοί κάδοι για να πετούν οι Αθηναίοι εκεί τα σκουπίδια τους, αλλά και τι γινόταν παλιότερα; Κατά πώς φαίνεται, διαβάζοντας παλιές εφημερίδες ανακαλύπτουμε ότι ο εκσυγχρονισμός του τρόπου καθαριότητας της Αθήνας έγινε το καλοκαίρι του 1936, ή έστω λίγους μήνες νωρίτερα, επί δημαρχίας Κοτζιά. Εκείνη την εποχή ήταν που τα αυτοκίνητα αντικατέστησαν τα κάρα σε ό,τι αφορά τη περισυλλογή σκουπιδιών στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, και τοποθετήθηκαν οι πρώτοι σύγχρονοι, μεταλλικοί κάδοι

Σαν σήμερα: 29 Ιανουαρίου


Σήμερα είναι Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013.

Πώς τα καυσαέρια της Νέας Υόρκης επηρεάζουν τον καιρό στην Ευρώπη!


Μια αναπάντεχη μελέτη δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nature Climate Change, σύμφωνα με την οποία η ζέστη που αναδύεται από μεγαλουπόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Παρίσι ή το Τόκιο, επηρεάζει τις κλιματικές συνθήκες στις γειτονικές τους περιοχές. Εστιάζοντας στη Νέα Υόρκη, οι δύο συγγραφείς της μελέτης, ο Guang Zhang του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας Scripps της πόλης La Jolla της Καλιφόρνια και ο Aixue Hu του Εθνικού Κέντρου Ατμοσφαιρικής Έρευνας στο Boulder του Κολοράντο, έδειξαν πώς η αμερικανική μεγαλούπολη μπορεί να επηρεάσει το κλίμα σε μια αρκετά ευρεία περιοχή, που ξεκινάει από τον Καναδά και καταλήγει στη Μεσόγειο.

28 Ιανουαρίου 2013

Η γυναίκα 101 ετών που επέστρεψε από τον άλλο κόσμο ύστερα από 16 ώρες!


Τι γίνεται μ' όλους αυτούς τους ανθρώπους που υποτίθεται πως "πεθαίνουν", οι συγγενείς μαζεύονται να τους θρηνήσουν, τους βάζουν στο φέρετρο και μετά οι "νεκροί"... ξυπνούν λίγο πριν την ταφή! Δεν είναι και λίγα τα περιστατικά αυτού που μαθαίνουμε από διάφορα σημεία του πλανήτη και εύλογα αναρωτιέται κανείς: Αν κάθε τρεις και λίγο διαβάζουμε μια τέτοια είδηση, όπου από τύχη διαπιστώνεται ότι ο "νεκρός" δεν ήταν και τόσο νεκρός τελικά, πόσοι είναι αυτοί που θάβονται ζωντανοί, επειδή έγινε λάθος διάγνωση; 

Η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα τη δεκαετία του '50!


Το ενδιαφέρον μου τράβηξε ένα άρθρο του δημοσιογράφου Ερρίκου Μπαρτζινόπουλου, το οποίο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ στις 23 Ιανουαρίου. Ο τίτλος του ήταν "Δεν ξέραμε τη φοροδιαφυγή".  Με το άρθρο του αυτό, ο σοβαρός δημοσιογράφος ανέπτυσσε την πληροφορία που είχε πρωτοδιατυπώσει ο καταξιωμένος Έλληνας συγγραφέας Πέτρος Μάρκαρης σε συνέντευξη του στην αυστριακή τηλεόραση, ότι η λέξη φοροδιαφυγή ήταν άγνωστη στους Έλληνες πριν τη Μεταπολίτευση. 

Η εξέγερση κατά της λογοκρισίας στην τέχνη το 1966


Το 1966 ήταν μια αρκετά μαχητική χρονιά για την ελληνική τέχνη. Δεν ήταν μόνο η απεργία των ηθοποιών, οι οποίοι διεκδικούσαν εννιά παραστάσεις την εβδομάδα, έναντι δώδεκα που έδιναν μέχρι τότε, αλλά και οι αγώνες που δόθηκαν κατά της λογοκρισίας σε διάφορες μορφές τέχνης - από τη μουσική μέχρι τη λογοτεχνία και τον κινηματογράφο.

Σαν σήμερα: 28 Ιανουαρίου


Σήμερα είναι Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013.

27 Ιανουαρίου 2013

7 τρόποι για να καταλάβεις αν ο αγαπημένος σου τραγουδιστής ερμηνεύει πλέι μπακ


Το "σκάνδαλο" με την πλέι-μπακ ερμηνεία της Μπιγιονσέ κατά την τελετή ορκωμοσίας του Μπαράκ Ομπάμα, προκάλεσε - υπερβολικά και ανώφελα - πολλές συζητήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, έφερε όμως στο προσκήνιο το ερώτημα: πώς μπορούμε να καταλάβουμε αν ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης όντως βγάζει φωνή από μέσα του ή αν αντιθέτως περιορίζεται απλά να κουνάει τα χείλη του πατώντας στο ηχογραφημένο τραγούδι; Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προς ναυτιλομένους ενός γνωστού, Αμερικανού vocal trainer, κρατήστε σημειώσεις και ανακαλύψτε την αλήθεια για τους αγαπημένους σας ερμηνευτές.

Ο γυμνός άντρας που σταμάτησε την κυκλοφορία

Ένα παράξενο περιστατικό κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου, ένας κάτοικος της Φιλαδέλφεια στις ΗΠΑ. Ένας νεαρός άντρας, ολόγυμνος, σκαρφάλωσε στο μπροστινό τζάμι ενός αστικού λεωφορείου για άγνωστο λόγο προσελκύοντας τα βλέμματα των περαστικών. Ξαφνικά κατέβηκε και περπάτησε λίγη ώρα αμέριμνος στο δρόμο, μέχρι που θυμήθηκε να φορέσει ένα μποξεράκι. Δείτε το παράξενο περιστατικό στο ερασιτεχνικό βίντεο που ανέβηκε στο youtube και κάνει τον γύρο των ΗΠΑ. Προσοχή, όμως: το βίντεο περιέχει γυμνές σκηνές που ίσως θεωρήσετε προσβλητικές, οπότε καλό είναι να μην το δείτε.

31 γενικές πληροφορίες που ίσως δεν γνωρίζατε


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι περισσότερες τσιχλόφουσκες έχουν ροζ χρώμα; Γνωρίζατε ότι το ροζ δεν είναι καν χρώμα; Ότι το κ**οδάχτυλο έχει ελληνική καταγωγή; Ποιος Αμερικανός πρόεδρος καλλιεργούσε μαριχουάνα; Πόσο έξυπνοι είναι οι μπαμπουίνοι; Οι απαντήσεις σε αυτά και άλλα πολλά, που ενδεχομένως δεν μπορούσατε καν να φανταστείτε, ακολουθούν.

Σαν σήμερα: 27 Ιανουαρίου


Σήμερα είναι Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013.