17 Φεβρουαρίου 2014

Το τραγούδι που δεν θ' αντέξετε ν' ακούσετε πάνω από 10`` (αλλά έχει πάνω από 5.5 εκατομμύρια views μέσα σε 10 μέρες)!


Τι μας έχει κάνει αυτό το youtube! Έβαλε στις ζωές μας τον Τζάστιν Μπίμπερ, μας χάρισε τραγούδια απείρου κάλλους, όπως το "Friday" της Ρεμπέκα Μπλακ (η οποία πρόσφατα ετοίμασε και το.. σίκουελ με τίτλο "Saturday"), χάρισε παγκόσμια δόξα σ' έναν άχαρο τραγουδιστή από τη Νότιο Κορέα, αλλά τίποτε δεν συγκρίνεται με την εμπειρία του "On The Floor", το τελευταίο hit του youtube.

Τι είναι το "On The Floor"; Ένα ραπ τραγούδι από ένα νέο καλλιτέχνη, ονόματι IceJJFish, ο οποίος είναι ταχύτατα ανερχόμενος, αν λάβει κανείς υπόψη ότι μέσα σε ένα δεκαήμερο, το επίσημο βιντεοκλίπ του συγκεκριμένου τραγουδιού είχε περισσότερες από 5.5 εκατομμύρια θεάσεις. Υπάρχει, όμως, ένα προβληματάκι, αφού το τραγούδι... δεν ακούγεται. Η παραφωνία είναι τόσο τραγική, που τ' αυτιά σας με δυσκολία θ' αντέξουν περισσότερα από 10 δευτερόλεπτα - άντε 20 το πολύ, αν είστε εξαιρετικά καλόκαρδοι! 
Το περίεργο, ωστόσο, είναι ότι η θετική βαθμολογία ξεπερνάει κατά πολύ την αρνητική: η αναλογία είναι 3:2,3. Κυκλοφορεί κάποιος ιός που βουλώνει αυτιά με τόση μαζικότητα ή απλά κάποιοι κατάλαβαν το αστείο, που προσωπικά αδυνατώ να κατανοήσω; Ακούστε κι εσείς το τραγούδι - αν αντέξετε! - και... βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου