27 Μαρτίου 2014

Κάν'το... ΟΧΙ όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου. 4 συμβουλές σχέσης από την ηθοποιό, που τελικά δεν έσωσαν το γάμο της.


Αχ, αυτοί οι σελέμπριτις! Αν τύχει και αντέξουν σε μια σχέση ή ένα γάμο για περισσότερα από πέντε χρόνια, ξεθαρρεύουν και αρχίζουν να εκμυστηρεύονται "μυστικά" που κρατούν τις σχέσεις τους ζωντανές, την ώρα που οι περισσότεροι κοινοί θνητοί απλά στοιχηματίζουμε πότε θα έρθει η δική τους σειρά για διαζύγιο. Και φυσικά, όταν έρθει η ώρα του διαζυγίου, απλά γελάμε ξαναδιαβάζοντας τις συμβουλές εκείνες που είναι προς αποφυγή! Κάπως έτσι, βρήκα αρκετά ενδιαφέρον το αφιέρωμα της εφημερίδας New York Post με αφορμή το διαζύγιο της Γκουίνεθ Πάλτροου από τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν, στο οποίο θυμήθηκε περίεργες συμβουλές της ηθοποιού, όταν περηφανευόταν για το γάμο της. Οι τέσσερις από αυτές, μπορούν να θεωρηθούν πολύ διδακτικές, αλλά από την.. ανάποδη.


1. Μόλις πριν ένα χρόνο, η Πάλτροου εμφανίστηκε στο τοκ σόου "Chelsea Lately", όπου συμβούλεψε τις γυναίκες να μη φωνάζουν στους άνδρες τους, ώστε να τους κρατήσουν κοντά τους. "Οτιδήποτε κι αν αισθάνεσαι, κάνε το αντίθετο. Πήγαινε σ' εκείνον με αγάπη και κάν' του στοματικό σεξ".
Συμπέρασμα: Καλύτερα οι γυναίκες να εκφράζουν αυτό που πραγματικά αισθάνονται, αντί να το κρύβουν, ενώ μια πίπα δεν λύνει όλα τα προβλήματα. Απλά τα μεταθέτει γι' αργότερα. 

2. Το 2012, η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Harper's Bazaar, όπου εμφανίστηκε ως παραδοσιακή γυναίκα. Τότε, είχε δηλώσει: "Θέλω να κρατήσω το γάμο μου και την οικογένειά μου κι έτσι πρέπει να είμαι εδώ, όταν εκείνος έρχεται στο σπίτι. Πρέπει να είσαι σύζυγος".
Συμπέρασμα: Όπως όλα τα πράγματα στην ζωή, έτσι και η έννοια της συζύγου έχει εξελιχθεί σημαντικά, ώστε είναι λάθος να εφαρμόζουμε σήμερα τα πρότυπα των μαμάδων και των γιαγιάδων μας. Απλά είναι εκτός εποχής. 

3. Το 2013, μιλώντας στο βρετανικό Glamour, η πρωταγωνίστρια του "Ερωτευμένου Σέξπιρ" περηφανευόταν ότι άφηνε τον σύζυγό της ελεύθερο, χωρίς να του γίνεται φορτική. "Ποτέ δεν λέω, "Πού είσαι; Έπρεπε να είσαι στο σπίτι ως τώρα". Ποτέ δεν του θέτω απαιτήσεις, επειδή νομίζω ότι είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνδρας και ότι προσφέρει κάτι καλό στον κόσμο".
Συμπέρασμα: Είχε μεν δίκαιο, που δεν ήθελε να γίνει τσιμπούρι στον Κρις Μάρτιν, αλλά και η ανεξέλεγκτη ελευθερία δεν είναι η λύση. 

4. Σεπτέμβριος 2013, μόλις έξι μήνες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού. Η Γκούινεθ Πάλτροου έθιξε το καυτό ζήτημα της απιστίας μιλώντας στο Refinery29. "Θέλω να πιστεύω ότι θα συγχωρούσα και/ή θα με συγχωρούσαν, όμως δεν μπορώ να δώσω μια τίμια απάντηση, καθώς δεν βίωσα ποτέ κάτι τέτοιο".
Συμπέρασμα: Αν και δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία του διαζυγίου, μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς για κάτι που δεν έχεις βιώσει - όπως ισχυρίζεται τουλάχιστον.



Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου