12 Μαρτίου 2014

Η πιο σέξι γιαγιά, που μοιάζει συνομήλικη με τις κόρες της! Θα την αναγνωρίσετε; (εικόνες)


Βλέπετε την πάνω φωτογραφία. Τρεις γυναίκες ποζάρουν κρατώντας τρία παιδάκια. Άραγε, αυτές οι γυναίκες είναι φίλες, αδερφές, ξαδέρφες; Οι δύο γυναίκες είναι όντως αδερφές και η τρίτη είναι η μητέρα τους, η γιαγιά των τριών μωρών. Μπορείτε όμως να αναγνωρίσετε ποια από τις τρεις είναι η γιαγιά;

Ονομάζεται Καζούκο Ινουέ, είναι Γιαπωνέζα 42 χρονών και πριν από ένα χρόνο είχε κερδίσει την πρώτη θέση σε καλλιστεία για την ανάδειξη της ωραιότερης "bamajo" ("όμορφη μάγισσα" στα ελληνικά), δηλαδή της πιο ωραίας γυναίκας άνω των 35 ετών, που δείχνει μικρότερη από την ηλικία της. Παντρεύτηκε σε ηλικία 19 ετών, ενώ στην ίδια ηλικία έγινε και μητέρα για πρώτη φορά. Το παράδειγμά της ακολούθησαν και οι δύο κόρες της, οι οποίες βιάστηκαν να παντρευτούν και ν' αποκτήσουν οικογένεια, με αποτέλεσμα η Καζούκο να έχει ήδη τρία εγγόνια στα 42 της χρόνια. Ok, δεν είναι η μοναδική μικρογιαγιά, αλλά τόσο εντυπωσιακή και σέξι γιαγιά δεν νομίζω να έχουμε ξαναδεί. 
Καταλάβετε ποια από τις τρεις γυναίκες είναι η 42χρονη Καζούκο; Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν εκείνη που στέκεται όρθια, όμως στην πραγματικότητα πρόκειται για τη γυναίκα που κάθεται στη δεξιά μεριά της φωτογραφίας. 


Θέλετε περισσότερη Καζούκο; Ορίστε ακόμη δύο, πραγματικά εντυπωσιακές φωτογραφίες:





Γενικά, πάντως, οι ασιατικοί λαοί έχουν την τάση να μικροδείχνουν. Ρίξετε μια ματιά κι εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου