8 Μαΐου 2014

Το 5χρονο κορίτσι που νίκησε τον καρκίνο και το γιορτάζει τραγουδώντας το "Roar" της Κέιτι Πέρι - Δείτε το βιντεοκλίπ, όπου πρωταγωνιστεί

πηγή: youtube.com

Πριν ένα χρόνο, η 5χρονη Άντι από την Αλεξάνδρεια της αμερικανικής πολιτείας Βιρτζίνια διαγνώστηκε με καρκίνο τέταρτου σταδίου. Ύστερα από μήνες επισκέψεων σε νοσοκομεία, χημειοθεραπειών και έκθεσής της σε ραδιοακτινοβολία, η Άντι κατάφερε να νικήσει την αρρώστια. Όλο αυτό το διάστημα, το 5χρονο κοριτσάκι βρήκε παρηγοριά και δύναμη ακούγοντας τραγούδια της Κέιτι Πέρι, όπως το "Roar", οι στίχοι του οποίου αναφέρονται σε μια μαχήτρια, που κατάφερε να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές της, έγινε "πρωταθλήτρια" και πλέον βρυχάται "πιο δυνατά από το λιοντάρι".

Έχοντας βγει, λοιπόν, πρωταθλήτρια στη δύσκολη αναμέτρησή της με τον καρκίνο, η 5χρονη Άντι "βρυχάται" τραγουδώντας το αγαπημένο της τραγούδι. Μάλιστα, γύρισε κι ένα πολύ ωραίο βιντεοκλίπ με τη βοήθεια του οργανισμού  Make-A-Wish Mid-Atlantic. Η αξία αυτού του βιντεοκλίπ έγκειται στο μήνυμα δύναμης και αγώνα που μεταδίδει η ιστορία του μικρού αυτού κοριτσιού, που αποτελεί παράδειγμα για όλους όσους τα παρατάν εξ αιτίας κάποιας αρρώστιας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Είναι στο χέρι μας να βγούμε νικητές σε όποια πρόκληση έχουμε μπροστά μας - ή τουλάχιστον να παλέψουμε γι' αυτό. 
Δεν συνηθίζω να το γράφω στα άλλα θέματα του μπλογκ, όμως αυτό το βίντεο αξίζει να το μοιραστείτε με τους φίλους σας στο facebook ή σε όποιο άλλο κοινωνικό δίκτυο. Απολαύστε το (πηγή: youtube.com/user/WishMidAtlantic):




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου