5 Μαΐου 2014

Ποια μέρα είναι πιθανότερο να σε απατήσει ο(/η) σύντροφός σου;

collegerelationships.wordpress.com

Κανονικά, η είδηση θα έπρεπε να είναι ότι υπάρχει ιστοσελίδα για ραντεβού, που απευθύνεται σε παντρεμένους, οι οποίοι θέλουν να απιστήσουν. Πρόκειται για την ιστοσελίδα Victoria Milan, την οποία φαντάζομαι ότι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι την γνωρίζουν ήδη - και καλά θα κάνουν να την μάθουν και οι καθόλου ενδιαφερόμενοι, δηλαδή οι υποψήφιοι απατημένοι σύζυγοι, για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη σελίδα έκανε μια έρευνα μεταξύ των χρηστών της και βάσει αυτής ανακοίνωσε την ημέρα που οι περισσότεροι παντρεμένοι ή δεσμευμένοι εμφανίζουν την τάση να "ψαχτούν" λίγο περισσότερο στην ερωτική τους ζωή. 

Η έρευνα έγινε μεταξύ 3500 χρηστών - άνδρες και γυναίκες. Όπως διαπιστώθηκε, η μέρα που η ιστοσελίδα έχει τη μεγαλύτερη κίνηση, δηλαδή περισσότεροι χρήστες ψάχνουν ένα παράνομο ταίρι, είναι η Δευτέρα. Συγκεκριμένα, η επισκεψιμότητα είναι αυξημένη κατά 14% σε σχέση με τις Τρίτες, τις Τετάρτες, τις Πέμπτες και τις Κυριακές, ενώ η αύξηση φτάνει το 25% σε σύγκριση με τις Παρασκευές και τα Σάββατα. 
Πού οφείλεται αυτή η ερωτική υπερδιέγερση των παντρεμένων τις Δευτέρες; Σύμφωνα με τις απαντήσεις των χρηστών, το 36% απάντησε ότι αυτή οφείλεται στο βαρετό σαββατοκύριακο που είχαν περάσει με τους συντρόφους τους, ενώ για το 29% ο λόγος ήταν η επιθυμία τους να ξεκινήσουν την εβδομάδα με μια ισχυρή δόση αδρεναλίνης. 
Βέβαια, υπάρχει και μια πιο πεζή εξήγηση, που δεν περιλήφθηκε στο ερωτηματολόγιο της ιστοσελίδας, το γεγονός ότι τις Παρασκευές και τα Σάββατα οι περισσότεροι παντρεμένοι και γενικότερα οι δεσμευμένοι νιώθουν περισσότερο υποχρεωμένοι να βγάλουν έξω τους συντρόφους τους, ώστε να μην κινήσουν υποψίες. Κι επειδή τη Δευτέρα, που ξεκινά η εργάσιμη εβδομάδα, έχουν πιο εύκολη τη δικαιολογία "αγάπη μου πρέπει να βγω για δουλειές", μπορούν ευκολότερα να κλείσουν κι ένα παράνομο, ερωτικό ραντεβού! Σε κάθε περίπτωση, όσοι φοβάστε μήπως είστε θύματα απιστίας... τις Δευτέρες και τα μάτια σας!



Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου