27 Μαΐου 2014

Ο πιο δημοφιλής σκύλος της Ευρώπης στο Instagram

instagram.com/bossthefrenchbulldog

Ποιους ακολουθείτε στο Instagram; Τους φίλους σας, κάποιους διάσημους που ποστάρουν ενδιαφέρουσες φωτογραφίες ικανοποιώντας την φιλοπεριέργεια που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι, άντε ν' ακολουθήσετε και κάναν άλλο, που γνωρίσατε στην περιήγησή σας στον εικονικό κόσμο των σόσιαλ μίντια και γίνατε αμέσως "φίλοι". Θα σκεφτόσασταν, όμως, ν' ακολουθήσετε ένα ζωάκι και πιο συγκεκριμένα ένα μπουλντόγκ; 

Ο Μπος δεν είναι απλά ένα 3χρονο γαλλικό μπουλντόγκ, που ζει στην πρωτεύουσα της Σουηδίας, Στοκχόλμη, αλλά και ο πιο δημοφιλής σκύλος - για την ακρίβεια το πιο δημοφιλές ζώο - της Ευρώπης στο Instagram, καθώς έχει περισσότερους από 182.500 followers τη στιγμή που γράφεται αυτό το θέμα. Πώς το κατάφερε; Ο ιδιοκτήτης του Μπος ανέβαζε φωτογραφίες του σκύλου του στο facebook και είδε ότι είχαν απήχηση μεταξύ των διαδικτυακών του φίλων. Έτσι, σκέφτηκε να ανοίξει έναν λογαριασμό στο Instagram, όπου επιβεβαιώθηκε η απήχηση του σκύλου του, ενώ η μεγάλη "έκρηξη" ήρθε μετά από ένα αφιέρωμα της σουηδικής εφημερίδας Metro, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγους μήνες ο Μπος να γίνει ο πιο δημοφιλής σκύλος στη Σουηδία, αλλά και σ' ολόκληρη την Ευρώπη - κι ας μην είναι γνωστός έξω από τα σύνορα της χώρας του - τουλάχιστον όσον αφορά το συγκεκριμένο, δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Πάρτε μια μικρή ιδέα του Μπος, ο οποίος ποζάρει σαν σταρ - με τη βοήθεια βέβαια και των σνακ που του προσφέρει ο ιδιοκτήτης του ως δόλωμα:




Πολύ περισσότερες φωτογραφίες του Μπος, εδώ: bossthefrenchbulldog on Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου