7 Ιουλίου 2014

Τι "αποκαλύπτει" για τον χαρακτήρα σου η αγαπημένη σου γεύση σοκολάτας


Αν πιστεύετε σε αναλύσεις προσωπικότητας, που βασίζονται σε σχήματα τύπου "πες μου τι κάνεις/τι φοράς/πώς κάθεσαι/πώς πιάνεις το κουτάλι κλπ., για να σου πω ποιος είσαι", αυτό το θέμα θα το λατρέψετε. Καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αδυναμία στις σοκολάτες, απλά ρωτήστε αυτόν που σας ενδιαφέρει τι σοκολάτα προτιμάει και συγκρίνετε το χαρακτήρα του με τα πορίσματα των ανθρώπων της σοκολατοβιομηχανίας Cadbury, οι οποίοι κατέταξαν τους ανθρώπους σε διάφορες κατηγορίες, ανάλογα με το είδος της σοκολάτας που προτιμούν και ύστερα από τα αποτελέσματα σχετικής έρευνας αγοράς. 

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με την Cadbury, αν προτιμάτε τις σοκολάτες γάλακτος είστε οι πιο δημοφιλείς της παρέας: "Όλοι σας αγαπούν. Στην πραγματικότητα, αν μπορούσαν θα συνωστίζονταν γύρω σας τραγουδώντας τ' όνομά σας. Ωστόσο καταλαβαίνουν ότι αυτός ο ενθουσιασμός θα μπορούσε να γίνει ενοχλητικός (ειδικά όταν προσπαθείτε να κοιμηθείτε) κι έτσι ψιθυρίζουν ξελιγωμένα, κάθε φορά που μπαίνετε στο δωμάτιο". Τα χόμπι σας είναι το ποδόσφαιρο, η ποπ μουσική και οι κωμωδίες. 

Όσοι πάλι προτιμάτε τις σοκολάτες "Turkish Delight", είστε περιπετειώδεις. Αγαπάτε τα ταξίδια, τα ξένα τραγούδια και τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας - και φαντασίας γενικότερα. Σας αρέσει να εξερευνείτε εξωτικά μέρη και είστε περίεργοι από τη φύση σας, "που σημαίνει ότι είστε πάντα τα άτομα που πατούν ένα κουμπί, όταν τους λεν να μην το κάνουν". 

Τη σοκολάτα φουντούκι προτιμούν όσοι έχουν εκλεπτυσμένα γούστα, αγαπούν τα ακριβά αγαθά, την κλασική μουσική και τις ρομαντικές ταινίες. Πράγματα όπως μια πορσελάνη, ο μακρινός ήχος ενός βιολιού ή ένα λαμπερό, βίντατζ αυτοκίνητο τους προκαλούν ανατριχίλες χαράς. 

Αν πάλι αγαπάτε τη σοκολάτα με γέμιση καραμέλας, είστε άνθρωποι που "χρειάζεται λίγος χρόνος για να σας γνωρίσουν οι άλλοι, όμως, μόλις αυτό συμβεί, ανακαλύπτουν ότι έχετε μια μεγάλη, καλή καρδιά. Σας αρέσει να κάνετε εκπλήξεις στους φίλους και τους αγαπημένου σας, κάποιες φορές τραγουδώντας τους καντάδες σε δημόσιο χώρο", ενώ "πάντοτε κλαίτε στους γάμους". Χόμπι: ζώα, ποπ μουσική και ρομαντικές ταινίες. 

Αντίθετα, αν αγαπάτε την σοκολάτα crunchie, είστε άτομα γεμάτα ενέργεια και σας αρέσουν τα φώνια, ο χορός και οι ταινίες δράσης. "Πάντα έχετε κάτι να κάνετε ή κάπου να πάτε ή κάποιον στον οποίο να μιλήσετε, ενώ βρίσκετε στρεσογόνο το ενδεχόμενο να χαλαρώσετε και να μην κάνετε τίποτα", σε σημείο ώστε ακόμη και όταν παρακολουθείτε μια ταινία στον κινηματογράφο, οι υπόλοιποι θεατές συνήθως σας κάνουν "σσς". 

Οι άνθρωποι που προτιμούν τις σοκολάτες με φρούτα και ξηρούς καρπούς, φέρονται να έχουν "ζουμερά μυστικά", παρόλο που με μια πρώτη ματιά φαίνονται "αρκετά ευθείς και στενοί". Ωστόσο, δεν προδίδουν εύκολα τα μυστικά τους, όση πίεση κι αν δεχτούν, αφού "τα μυστικά σας είναι όλη τους η απόλαυση - εκτός αν κάποιος τους πει πρώτος τα δικά του". Αγαπούν το διάβασμα, την εύκολη μουσική και τα θρίλερ. 

Οι άνθρωποι με αδυναμία στις σοκολάτες με καβουρδισμένα αμύγδαλα είστε άνθρωποι της τεχνολογίας, ακούτε κλασική ή σόουλ μουσική και παρακολουθείτε ντοκιμαντέρ. Είστε τόσο έξυπνοι, που σας ζηλεύουν ακόμη και οι κουκουβάγιες: "Πραγματοποιούν εβδομαδιαίες συναντήσεις και συζητούν γιατί είστε τόσο σοφοί, όμως το μόνο συμπέρασμά τους είναι αυτό: επειδή απλά είστε". Μάλιστα, ακόμη και οι φίλοι σας το έχουν καταλάβει και γι' αυτό αποφεύγουν να παίξουν μαζί σας επιτραπέζια παιχνίδια γνώσεων.

Τέλος, οι λάτρεις της Black Forest (δεν αναφέρεται στην τούρτα, αλλά στη σοκολάτα της Cadbury) είστε άνθρωποι των σπορ, της χιπ-χοπ ή ροκ μουσικής και των ταινιών δράσης. Είστε άνθρωποι πολύ προσγειωμένοι, πιστοί και προστατευτικοί, ώστε αν ήσασταν ζώο, θα ήσασταν λαμπραντόρ ή λιοντάρι. Επίσης είστε εκ γενετής σταρ και, αν δεν είστε ήδη διάσημοι, πιθανότατα θα γίνετε σύντομα.



Σχετικά θέματα:
Αυτή είναι η πιο υγιεινή σοκολάτα, που μάλιστα βοηθάει στο αδυνάτισμα!
Η σοκολάτα κάνει καλό... για να κερδίσουμε βραβείο Νόμπελ!
ΓΙΑΤΙ Η ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου