14 Σεπτεμβρίου 2014

Οι σκληρά εργαζόμενοι, Ιάπωνες πορνοστάρ

Η έλλειψη ερωτικής διάθεσης των Ιαπώνων έχει γίνει παροιμιώδης. Απ' ό,τι φαίνεται, όμως, χτυπά περισσότερο τον ανδρικό πληθυσμό, παρά το γυναικείο. Αυτή τουλάχιστον θα μπορούσε να είναι μια εξήγηση για την έλλειψη ανδρών πορνοστάρ στην παραγωγικότατη "ροζ" κινηματογραφική βιομηχανία της Ιαπωνίας, όπως αναφέρει ένας από τους ηθοποιούς, ο οποίος κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο shimiken.
"Καθημερινά συναντώ τους ίδιους ανθρώπους και βλέπω τα ίδια ονόματα στα σενάρια", έγραψε στο τουίτερ. "Αυτή η δουλειά μοιάζει με τη Σπηλιά του Αλαντίν, υπό πολλές έννοιες".
Η έλλειψη "ηθοποιών" αφορά μόνο τους ανδρικούς ρόλους, καθώς "ο αριθμός των γυναικών πορνοστάρ είναι 10.000, ενώ 4.000 ταινίες γυρίζονται κάθε χρόνο. Έχουμε έλλειψη ανδρών πορνοστάρ". 
Κι αν αναρωτιέστε πόσοι άνδρες αντιστοιχούν στις 10.000 γυναίκες για τις 4.000 ετησίως, ο shimiken αναφέρει ότι ο αριθμός τους δεν ξεπερνά τους 70! Κάντε τους υπολογισμούς και θα διαπιστώσετε ότι οι άνδρες πορνοστάρ της Ιαπωνίας είναι από τους πιο σκληρά εργαζόμενους στον πλανήτη. 
Αν είστε τόσο απελπισμένοι για δουλειά, σκεφτείτε ένα ταξίδι μέχρι την ανατολική άκρη του κόσμου. Θα πρέπει, όμως, οι αντοχές σας να είναι πραγματικά πολύ πολύ μεγάλες - αν φυσικά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα στοιχεία του μυστηριώδη shimiken και δεν πρόκειται για υπερβολές από την κούραση της... σωματικής εργασίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου