19 Σεπτεμβρίου 2014

Ποια είναι τα προβλήματα που απασχολούν τα κορίτσια σήμερα; Οι δικές τους απαντήσεις το τουίτερ!


Δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει την περιέργεια να μάθει τι θέματα απασχολούν τις γυναίκες, ποιοι είναι οι καθημερινοί προβληματισμοί τους. Υπάρχουν βέβαια οι κοινές αγωνίες όλων των ανθρώπων, που δεν κάνουν διακρίσεις στο φύλο, αλλά ας τις αφήσουμε αυτές στην άκρη κι ας εστιάσουμε στα καθαρόαιμα "κοριτσίστικα προβλήματα". Πώς θα διεισδύσουμε στον ψυχισμό των (νεαρών) γυναικών και θα μάθουμε τις μύχιες σκέψεις τους; Το τουίτερ να 'ναι καλά και το #girlproblems. 

Η @katieeleighb μας δίνει μια πρώτη ιδέα: "Το να περιμένεις να στεγνώσουν τα νύχια σου είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα. Δεν πρέπει να χτυπήσεις κάποιο".

Τα νύχια, όμως, απασχολούν και την @gemma_louise5: "Το ν' αποφασίσω τι χρώμα να ψάξω στο κατάστημα νυχιών είναι μια από τις δυσκολότερες αποφάσεις".

Τα νύχια απασχολούν και την @SierraHerrmann: "Τα πόδια μου παγώνουν και θέλω να φορέσω κάλτσες, όμως μόλις έβαψα τα νύχια των ποδιών μου  "

Η @dee_jay1023 έχει σοβαρό πρόβλημα:"Είναι τόσα πολλά ωραία ρούχα που θέλω, αλλά όχι αρκετά χρήματα "

Αντίθετα, η @iDream_ofJeanie δεν ενδιαφέρεται για την οικονομική πλευρά του θέματος, αλλά την απασχολεί μια διαφορετική πτυχή του ίδιου θέματος: "Η αλλαγή των εποχών = ν' αποφασίσεις πού θα ξοδέψεις τα χρήματά σου για ν' ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου "

Η @Kay_Rave πάλι προβληματίζεται για τα μαλλιά της: "Τώρα έχει υγρασία 91%. Είναι ταυτόχρονα άσκοπο ΚΑΙ απαραίτητο να φτιάξω τα μαλλιά μου"

Η ίδια, όμως, έχει διλήμματα και σε θέματα επικοινωνίας: "Θέλω να σου στείλω γραπτό μήνυμα, αλλά δεν θέλω να είμαι ενοχλητική".

Η αρρώστια είναι ένα κοινό πρόβλημα αγοριών και κοριτσιών. Όμως για την @k8lynn_h υπάρχει μια κοριτσίστικη διάσταση: "Η αρρώστια με κάνει να φαίνομαι τόσο άσχημη και ξεθεωμένη. Ούτε το μέικ-απ δεν μπορεί να το διορθώσει".

Γυναικολογικής φύσης είναι οι προβληματισμοί της @mcgwnx: "Γιατί χρειάζεται να υποφέρω αυτόν τον πόνο κάθε μήνα   ! Δεν μπορώ να κοιμηθώ!"


Οι πόνοι που αγχώνουν την @charli23_07 είναι διαφορετικοί: "Ποτέ δεν θα καταλάβω πώς οι άνθρωποι σηκώνουν βάρη! Τα χέρια μου πονάνε και μόνο που πιάνω τα μαλλιά μου κοτσίδα!! 

Η πιο γυμνασμένη @fitgirljoydry ανησυχεί για τις μασχάλες της: "Ελπίζω οι μασχάλες μου να μην είναι φανερά τριχωτές σήμερα. Φαίνεται ότι έχασα το ξυραφάκι μου"

Άραγε έχει δίκιο η @AshleyMarsh3 που αναφέρει ως #girlproblems "τον αγώνα για να φορέσεις το παντελόνι σου μετά από ένα ντουζ"; 

Για την @ShannonByrne_ "Τίποτε χειρότερο από το σύρμα που βγαίνει από το σουτιέν σου".

Διαφωνεί η @AlineHardie, που όμως το δικό της "πρόβλημα" αφορά το ίδιο σημείο της γυναικείας ανατομίας: "Το κάψιμο ανάμεσα στα βυζιά είναι το χειρότερο!"

Για την @sianburchett_xx το κοριτσίστικο πρόβλημά της είναι οι άλλοι και μάλιστα οι... όμορφοι εχθροί της: "Το μισώ όταν κάποιος που δεν συμπαθώ έχει ωραία σιλουέτα".

Σε τελείως διαφορετικό κλίμα το "πρόβλημα" της @MhelOverBroz: "Πιστεύω στην αγάπη - ναι, είμαι ένα από αυτά κορίτσια".

Πολύ δύσκολη είναι η ζωή για την @CanadaDRY_JUICE: "Πρέπει ν' αρχίσω να ετοιμάζομαι για το πάρτι τώρα, ώστε να είμαι έτοιμη για να φύγω σε 8 ώρες"

Και το βραβείο παραλογισμού στα  #girlproblems ίσως αξίζει ν' απονεμηθεί στην @springwinter_tx: "Σ' ευχαριστώ Κύριε που πληρώθηκα σήμερα. Τώρα μπορώ να βγάλω με κερί αυτά τα τέρατα που λέγονται φρύδια μου 
 
"


Και μέσα σ' όλον αυτόν τον κοριτσίστικο πανικό, ένας άνδρας, ο @Einherjar_, εκφράζει την κατανόησή του: "Αγαπητά κορίτσια... Καταλαβαίνω τα δικά σας #girlproblems". 
Άραγε θα εκτιμήσει κάποια από τις προβληματιζόμενες κοπέλες τη μεγαλοθυμία του; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου