15 Οκτωβρίου 2014

Είναι αυτή η πιο περίεργη μορφή εκδήλωσης θαυμασμού σε ποπ σταρ;

Τι ακραίο μπορεί να κάνει ένας φανατικός θαυμαστής κάποιου διάσημου καλλιτέχνη; Από το να του ζητήσει αυτόγραφο σε κάποιο περισσότερο ή λιγότερο απόκρυφο μέρος του σώματος - είναι πολλά τα παραδείγματα κοριτσιών που έχουν προτάξει τα στήθη τους στο μαρκαδόρο του ποπ ειδώλου τους - μέχρι να φτάσουν σε παραβατικές συμπεριφορές, αυτό που οι Αμερικανοί ονομάζουν "stalking" και που είναι αρκετά συνηθισμένο στον παράξενο κόσμο του Χόλιγουντ. Ωστόσο,τα εφευρετικά μυαλά των φανατισμένων... φαν δεν σταματάει σε κλισέ συμπεριφορές και διαρκώς μας εκπλήσσουν - όχι απαραίτητα ευχάριστα. 

Ήταν το πρωινό της Κυριακής, 12 Οκτωβρίου, δηλαδή πριν πέντε μέρες, όταν ο Χάρι Στάιλς, το πιο δημοφιλές ίσως μέλος του μπόι-μπαντ One Direction, ζήτησε από την συνεπιβάτιδά του Λίλι Άλεν να σταματήσει το αυτοκίνητο που οδηγούσε, γιατί ήθελε να κάνει εμετό. Έτσι κι έγινε, στην άκρη ενός δρόμου του Λος Άντζελες. Αυτή η αηδιαστική, αλλά τόσο ανθρώπινη στιγμή, που ήταν αποτέλεσμα ενός ξέφρενου ξενυχτιού, ενέπνευσε κάποιους - άγνωστους προς το παρόν - θαυμαστές του τραγουδιστή (εντός ή εκτός εισαγωγικών) και τοποθέτησαν... ταμπέλα στο σημείο με τη σημείωση ότι "Εδώ έκανε εμετό ο Χάρι Στάιλς", έγραψαν και την ημερομηνία του συμβάντος, ώστε να μην σβήσει στη λήθη της ιστορίας και αντί για υπογραφή ζωγράφισαν μια καρδιά!



Αλήθεια, οι οδηγοί που διέρχονται από το σημείο, πώς αισθάνονται γνωρίζοντας το σπουδαίο αυτό συμβάν, που έλαβε χώρα στην περιοχή και έτυχε τέτοιας μεγάλης τιμής; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου