30 Μαρτίου 2015

Ένας άνδρας ερωτεύθηκε δύο δίδυμες αδερφές και επειδή δεν μπορούσε να διαλέξει, παντρεύτηκε και τις δύο!

Μοιάζει με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας: ένας τύπος ερωτεύεται δύο δίδυμες αδερφές, που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και δεν ξέρει ποια να επιλέξει. Είναι η κλασική περίπτωση, όπου η εξωτερική εμφάνιση υποκαθιστά τελείως την προσωπικότητα του ανθρώπου, μιας και - όπως κι αν το δει κανείς - δύο δίδυμες αδερφές μπορούν κάλλιστα να έχουν πανομοιότυπα εξωτερικά χαρακτηριστικά, όμως δεν μπορούν να έχουν πανομοιότυπους χαρακτήρες. Πάντα υπάρχουν οι (έστω και μικρές) διαφορές, που κάνουν τη διαφορά. Όμως, ένας άνδρας από την Ταϊλάνδη, δεν μπόρεσε να τις εντοπίσεις και η λύση που επέλεξε να δώσει στο δίλημμα του, ξεπερνάει κάθε κινηματογραφική φαντασία.
Ο Γουιντσάο Τάο, λοιπόν, ήταν από την παιδική του ηλικία με δύο δίδυμες αδερφές, τις οποίες στην πορεία και ερωτεύτηκε - όταν πλέον μεγάλωσε κι άρχισε να αισθάνεται ερωτικά σκιρτήματα. Αναποφάσιστος καθώς ήταν, ποια από τις δύο να επιλέξει για σύζυγο, έκανε το αδιανόητο. Τηρώντας την παράδοση, παρουσιάστηκε στον πατέρα τους και ζήτησε τα χέρια και των δυο! Η ανορθόδοξη αυτή πρόταση έγινε δεκτή με χαρά από την οικογένεια των κοριτσιών, οι οποίες και παντρεύτηκαν ταυτόχρονα τον Γουιντσάο, αφού προηγουμένως - πιστές στις παραδόσεις - του έδωσαν ίση προίκα και οι δυο.
Πώς συμβιώνουν; Η μητέρα του γαμπρού φρόντισε, ώστε το σπίτι, που φιλοξενεί το υπεράριθμο ζεύγος, να διαθέτει δύο κρεβατοκάμαρες. Στη μία ο Γουιντσάο κοιμάται με τη μία από τις αδερφές τις τρεις πρώτες νύχτες της εβδομάδες, ενώ αλλάζει σύντροφο ύπνου τα επόμενα τρία βράδια. Επειδή, όμως, ο Γουιντσάο αισθάνεται ακούραστος, το έβδομο βράδυ της εβδομάδας κοιμάται και με τις δύο συζύγους του - άγνωστο σε ποιο δωμάτιο.
Από το 2011, οπότε πραγματοποιήθηκε ο γάμος, το σύστημα φαίνεται ότι εξακολουθεί ν' αντέχει. Αν θα κρατήσει μια ζωή, μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος, ή αν κάποια στιγμή προκύψουν παρατράγουδα, αυτό μένει να το δείξει ο χρόνος.

Πηγήwww.elitereaders.com



Σχετικά θέματα:
Όταν ένα παντρεμένο ζευγάρι με παιδιά ερωτεύτηκε τον ίδιο άνδρα και αποφάσισαν... να ζήσουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου