29 Απριλίου 2015

Είναι ΑΥΤΗ η τροφή που αγαπούν οι πιο κουλ άνθρωποι; (Ή αλλιώς μια έρευνα για γέλια και για κλάματα)


Επιστημονική έρευνα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για έρευνα των απελπισμένων, εκείνων δηλαδή που ψάχνουν απεγνωσμένα μια εύκολη λύση τόνωσης της ερωτικής τους ζωής. Και καθώς ο έρωτας περνάει και από το στομάχι, η αμερικανική ιστοσελίδα κοινωνικών γνωριμιών skout.com, πραγματοποίησε έρευνα για να αποδείξει ότι το ταπεινό, συνηθισμένο τοστ (σάντουιτς στο γκριλ) με σκέτο τυρί συνδέεται με έντονη σεξουαλική ζωή. Το αποτέλεσμα εκπλήσσει. 

Στο γκάλοπ συμμετείχαν 4.600 χρήστες της ιστοσελίδας. Πώς πιστοποιείται η σεξουαλική υπεροχή του τοστ με τυρί; Το 73% των ερωτηθέντων, που το επέλεξαν ως το αγαπημένο τους φαγητό, ανέφερε ότι κάνει σεξ τουλάχιστον μια φορά το μήνα, ενώ το 32% κάνει σεξ τουλάχιστον έξι φορές το μήνα. Αντίθετα, μεταξύ όσων δήλωσαν ότι δεν τους αρέσει το συγκεκριμένο φαγητό, τα ποσοστά έπεσαν στο 68% και 27% αντίστοιχα. 
Όλη η μέθοδος είναι ερευνητικά αστεία, αφού δεν υπήρχε κάποιο επιστημονικό κριτήριο, αλλά ήταν μια σικέ αναμέτρηση μεταξύ των οπαδών του τοστ με τυρί και των εχθρών του. Άλλωστε, στην ίδια έρευνα "αποδείχτηκε" ότι το 81% των οπαδών του τοστ αφιερώνουν χρόνο για φιλανθρωπίες, ενώ το 88% αρκετά έως πολύ περιπετειώδεις. Ω.... μα ποια εταιρία γαλακτομικών κρύβεται πίσω από το γκάλοπ, που θέλει σώνει και καλά να μας πείσει ότι οι πιο κουλ άνθρωποι αγαπούν το τοστ με τυρί; 
Αν πάλι θέλετε να δοκιμάσετε την αξιοπιστία του ευρήματος στην πράξη, προσπαθήστε να αγαπήσετε το τοστ με τυρί και ελέγξτε την επίδρασή του στη σεξουαλική, φιλανθρωπική και περιπετειώδη πτυχή της προσωπικότητάς σας. Αν δεν διαπιστώσετε κάποια μεταβολή, μην αρχίσετε να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας, απλά μην παίρνετε σοβαρά κάθε έρευνα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.


πηγή: Fox News Magazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου