19 Ιουλίου 2015

5 τραγούδια για να "κολλήσουμε" μαζί τους το καλοκαίρι του 2015

Είτε ταξιδέψουμε σε κάποιον τουριστικό προορισμό είτε επιλέξουμε να μείνουμε σπίτι, το καλοκαίρι περνάει πιο όμορφα ακούγοντας τραγούδια. Υπάρχουν οι γνωστές επιτυχίες που παίζονται σ' όλα τα ραδιόφωνα απ' το πρωί ως το βράδυ, υπάρχουν όμως και κάποια κομμάτια που μας περιμένουν να τ' ανακαλύψουμε. Και ποια είναι η καλύτερη εποχή για να ψαχτούμε περισσότερο μουσικά, αν όχι το καλοκαίρι;


Brandon Flowers - Can't Deny My Love
Ο τραγουδιστής των Killers κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ την περασμένη άνοιξη, αλλά αυτό πέρασε μάλλον απαρατήρητο. Το συγκεκριμένο τραγούδι έχει αρκετά κλασικά, ποπ/ροκ στοιχεία, ενώ στηρίζεται φυσικά από μια δυνατή φωνή. 



Fast Romantics - Julia
Πιασάρικος ρυθμός με ανάλαφρη, ρετρό αισθητική, αν και στιχουργικά το ρεφρέν μάλλον απογοητεύει με την υπερβολική απλότητά του. Μπορούμε όμως να δώσουμε μια ευκαιρία στο άγνωστο - ακόμη - συγκρότημα από τον Καναδά, που έχει δυνατότητες για κάτι καλύτερο.



Bakermat - Teach Me
Οι καλύτερες μελωδίες του καλοκαιριού κινούνται σε ρυθμούς χάουζ. Το συγκεκριμένο τραγούδι βέβαια έχει πολλές μουσικές επιρροές, όμως σημείο αναφοράς παραμένει η χάουζ. 



Philip George - Afraid To Love
Οκ, είναι ένα τραγούδι για παραλία ή - καλύτερα - να το ακούς στο αυτοκίνητο (κάμπριο) τη νύχτα γυρνώντας από ένα κλαμπάκι, παρά καθισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού. Είναι όμως τόσο πολλά υποσχόμενο.. .απλά ανακαλύψτε το!


Axwell Ʌ Ingrosso - Something New
Τυπικά δεν έχει θέση σ' αυτό το μίνι αφιέρωμα. Πρόκειται για τραγούδι του 2014, αρκετά γνωστό, αλλά είναι προσωπική αδυναμία.. ένα από τα καλύτερα τραγούδια για να μας συντροφεύσει το φετινό καλοκαίρι. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου