18 Ιουλίου 2015

Το "μαρτύριο" του Κριστιάνο Ρονάλντο και τα ξινισμένα μούτρα του σε εκπομπή της ιαπωνικής τηλεόρασης προς τιμή του [βίντεο]


Όταν πριν λίγες μέρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στο πλατό εκπομπής της ιαπωνικής τηλεόρασης, τα ευρωπαϊκά μίντια εστίασαν στη φρενίτιδα που οι γυμνασμένοι κοιλιακοί του ποδοσφαιριστή είχαν προκαλέσει στους Ιάπωνες θαυμαστές του. Ok, έγινε κι αυτό, όμως δεν ήταν το μοναδικό άξιο λόγου, καθώς την παράσταση έκλεψαν τα ξινισμένα μούτρα του Ρονάλντο, όταν αυτός υποχρεώθηκε να παρακολουθήσει μια συναυλία προς τιμή του, που μάλλον δεν τον ενθουσίασε.

Τι κι αν ο τίτλος της εκπομπής ήταν "Τραγούδια που θα κάνουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να νιώσει Γιαπωνέζος" (ή κάπως έτσι), εκείνος γρήγορα απογοητεύτηκε από τους ακαταλαβίστικους, γιαπωνέζικους στίχους που άκουγαν τ' αυτιά του, αλλά και το ιδιόρρυθμο χορευτικό - αντιπροσωπευτικά ιαπωνικό - που έβλεπαν τα μάτια του. Έμμεσα, κι ο ίδιος παραδέχτηκε πόσο περίεργα αισθάνθηκε στο σόου, ανεβάζοντας ένα πολύ σύντομο, αλλά αποκαλυπτικό των συναισθημάτων του, βιντεάκι στο τουίτερ σχολιάζοντας "WTF I'm doing here" - δηλαδή "Τι στο διάβολο κάνω εδώ"! 
Κι αυτό είναι ένα μεγαλύτερο βίντεο με το τραγούδι και τις αμήχανες αντιδράσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πάντως, οι Ιάπωνες μάλλον δεν παρεξηγήθηκαν, αλλά με σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι περισσότεροι εξέφραζαν συμπάθεια και κατανόηση για το μαρτύριο του ποδοσφαιριστή. Ε, όπως και να το κάνουμε, πρόκειται για ένα λαό που μοιάζει να έρχεται από άλλον πλανήτη διαθέτοντας μια απολύτως ιδιαίτερη αισθητική, χωρίς να έχει υπερβολικές απαιτήσεις απ' όσους είναι αλλιώς μαθημένοι. Αυτό θα πει ακομπλεξάριστος λαός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου