16 Οκτωβρίου 2015

Ένας διαφορετικός "γάμος" με το γαμπρό και τη νύφη να ίπτανται έξω από λεωφορείο [εικόνες]


Ιπτάμενος γάμος; Όχι ακριβώς.. Θα μπορούσε να είναι ένας κινηματογραφικός γάμος, π.χ. για κάποια κινέζικη εκδοχή της "Επικίνδυνη Αποστολής" με τη νύφη καθισμένη στο παράθυρο του λεωφορείο (και τα πόδια προς τα έξω να κρέμονται στο κενό), ενώ ο γαμπρός αιωρείται δίπλα της στηριζόμενος στο γειτονικό παράθυρο με το ένα του χέρι! 

Μόνο που δεν επρόκειτο για κάποιο γύρισμα ταινίας,ούτε ο γαμπρός και η νύφη ήταν κασκαντέρ, αν και υπήρχε κάτι καλλιτεχνικό στο όλο κόνσεπτ, αφού ο γάμος δεν ήταν αληθινός, αλλά το χάπενινγκ ήθελε να μεταφέρει στους κατοίκους της πόλης Ζενγκζού στην Κίνα το μήνυμα ότι είναι προτιμότερο να κυνηγούν την αληθινή αγάπη και όχι το χρήμα. 
Και μόνο που οι συγκεκριμένοι ακτιβιστές-καλλιτέχνες ένιωσαν την ανάγκη να εκπέμψουν ένα τόσο αντικαπιταλιστικό - σε τελική ανάλυση - μήνυμα σε μια υποτιθέμενη κομμουνιστική χώρα, λέει πολλά για τον κινεζικό καπιταλοκομμουνισμό. Οι φωτογραφίες πάντως είναι εξόχως εντυπωσιακές και τα σενάρια για το πώς ο "γαμπρός" κόλλησε στο παράθυρο του λεωφορείου με το ένα του χέρι, πολλά. Σίγουρα υπάρχει κάποιο καλά καμουφλαρισμένο κόλπο, που εμφανίζει τον τύπο να αψηφά τους απαραβίαστους νόμους της βαρύτητας!








Πηγή: CCTVNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου